Când Eros creează dependenţă...

1 52074 original jpg jpeg

Faimosul jucător de golf Tiger Woods nu e singurul. La Hollywood sunt mai mulţi şi nu, nu vorbim despre extratereştri! Pasiunea nestăvilită a starurilor de faţă pentru plăcerile carnale le-a adus un binemeritat loc în galeria nimfomanilor celebri.

Charlie Sheen

În ultima vreme,actorul din serialul „Doi bărbaţi şi jumătate” a cam rărit-o cu scandalurile,dar plăcerea lui fără limită pentru alcool,droguri şi femei a ajuns de notorietate.

Şi în analele revistelor pentru bărbaţi,căci o publicaţie masculină americană i-a acordat onoarea de a fi inclus în top 100 al legendelor în viaţă ale sexului.

Ca să vă faceţi o idee,în mare,despre expertiza pe care o poate oferi Charlie la acest capitol,zice-se că acesta ar fi avut la activ 5.000 de femei.

Michael Douglas

Veteranul actoriei a divorţat de soţia sa,Diandra,tocmai din cauza deselor sale escapade amoroase.

Iar în 1990,îngrijorat la modul serios de felul în care alunecase pe panta aventurilor de-o noapte,Douglas s-a internat pentru a primi ajutor specializat.

simeon stalpnicul png

Actuala lui soţie,Catherine Zeta-Jones,aflase în mod cert despre trecutul amoros al soţului ei,din moment ce,conform contractului prenupţial,ar încasa o sumă frumuşică de la Michael în caz că acesta ar înşela-o.

David Duchovny

Agentul Mulder din „Dosarele X” e una dintre figurile cele mai cunoscute ale dependenţei de sex.

simeon stalpnicul png

Fireşte că drumul spre recunoaşterea publică a avut nişte hopuri,unul dintre ele fiind chiar mariajul său cu actriţa Tea Leoni.

În 1997,David susţinea vehement:„N-am nicio treabă cu dependenţa de sex,mi se pare un diagnostic foarte hazliu,dar nu să-l citeşti despre tine în presă”.

Probabil că rolul unui împătimit al amorului fizic,din serialul „Californication”,l-a convins să nu mai nege evidenţa şi să se interneze într-o clinică de reabilitare.

Tiger Woods

După un mariaj de cinci ani cu un topmodel suedez,sportivul şi-a luat adio de la viaţa de familie,cei doi băieţi şi,bonus,100 de milioane de dolari.

simeon stalpnicul png

Un preţ prea mare de plătit pentru un singur om?! Având în vedere că „tigrul” Tiger şi-a înşelat soţia cu vreo 15 femei,stricân­du-şi definitiv reputaţia,am spune că a meritat-o.

Într-o încercare de a-şi resuscita şi căsnicia,şi imaginea,acesta s-a internat într-un stabiliment special,dotat cu mijloace de lecuit... pofta de sex!

Jesse James

Fostul soţ al Sandrei Bullock a apelat la purificarea trupească după ce a fost dat în vileag că ar fi înşelat-o pe câştigătoarea de Oscar cu un model tatuat din cap până-n picioare.

simeon stalpnicul png

Ulterior,acesta a început o relaţie cu Kat von D,din serialul TV „LA Ink”,care i-a dat şi ea papucii pentru că ar fi înşelat-o cu... 19 femei!

Şi ea s-a luptat cu dependenţa!

Lindsay Lohan,actriţa din „Fete rele”,a fost şi ea o fetiţă rea!

simeon stalpnicul png

Căci,însingurată chiar de meseria care îi aduce lunar zeci de milioane de dolari în conturi,Lindsay ar fi căutat consolare în diverse braţe.

Ulterior,nu şi-a mai putut stăvili plăcerea.

„Nu suport să dorm singură în pat,de asta o fac”,ar fi încercat ea să se disculpe.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg