Capsule uleioase vitamina E. 5 beneficii pentru piele şi păr

capsule uleioase vitamina E jpeg

Capsulele uleioase vitamina E. Aceste capsule sunt sursă importantă de antioxidanţi, şi pot fi folosite pentru combaterea mai multor probleme ale pielii şi părului. Descoperă ce beneficii au capsulele uleioase de vitamina E în cele ce urmează.

1. Capsule uleioase vitamina E - Estompează cearcănele

Cearcănele sunt o problemă extrem de comună în rândul femeilor, dar pot fi estompate cu ajutorul capsulelelor uleioase de vitamina E.

Ce trebuie să faci: Scoate uleiul de capsulă şi aplică-l pe zona de sub ochi. Lasă-l să acţioneze pe timp de noapte. Repetarea tratamentului duce la rezultate foarte bune.

2. Previne liniile fine şi ridurile

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea începe să-şi piardă elasticitatea. Apar liniile fine, ridurile şi pielea se usucă. Dar procesul de îmbătrânire poate fi încetinit prin includerea capsulelor uleioase de vitamina E în rutina de înfrumuseţare.

Capsule uleioase vitamina E - Ce trebuie să faci: aplică uleiul din capsulă direct pe pielea feţei. De asemenea, un alt tratament natural este amestecarea uleiului din capsulă cu o lingură de ulei de migdale sau de nucă de cocos. Repetă aplicarea tratamentului în fiecare seară.

3. Capsule uleioase vitmaina E - Estompează vergeturile

Femeile însărcinate şi cele care au slăbit brusc se confruntă cu vergeturi. Există multe tratamente pentru această problemă, dar eficiente sunt şi remediile naturale, inclusiv capsulele uleioase de vitamina E.

Ce trebuie să faci: amestecă conţinutul a 5-6 capsule uleioase de vitamina E cu o jumătate de linguriţă de cacao. Aplică pasta obţinută direct pe zona afectată de vergeturi, apoi continuă tratamentul natural până când semnele dispar complet. În plus, nu uita că în tot acest timp trebuie să ai o alimentaţie echilibrată şi să practici sport.

4. Tratează buzele uscate şi crăpate

Datorită substanţelor nutritive pe care le conţine, capsula uleioasă de vitamina E poate fi folosită în prevenirea şi tratarea buzelor uscate.

Capsule uleioase vitamina E - Ce trebuie să faci: amestecă conţinutul unei capsule uleioase de vitamina E cu o linguriţă de ulei de migdale şi una de glicerină. Aplică pasta obţinută pe buze. Continuă tratamentul câteva zile.

5. Capsule uleioase vitamina E - Stimulează creşterea firelor de păr

Părul lung şi puternic este visul tuturor femeilor. Visul poate deveni realitate dacă începi să incluzi în rutina de îngrijire capsulele uleioase de vitamina E.

amestecă 5 linguri de ulei de ricin cu conţinutul a trei capsule uleioase de vitamina E. Aplică soluţia uleioasă obţinută pe păr, începând de la rădăcini şi continuând până la vârfuri.

În plus, îţi poţi face ulei de păr prin amestecarea a trei linguri de ulei de migdale sau ulei de nucă de cocos şi uleiul din câteva capsule uleioase. Masează părul şi scalpul cu el. Vei preveni cu ajutorul acestui tratament principalele probleme ale podoabei capilare.

Credit foto: www.balancemebeautiful.comRecente

kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg