Care este secretul care face ca parfumul să reziste mai mult? Vei aplica fără ezitare acest truc

1 shutterstock 186274892 jpg jpeg

Un parfum seducător îţi dă putere, senzualitate, iar când îl porţi eşti gata să cucereşti lumea. Din păcate, însă, mirosul acela îmbătător se estompează pe măsură ce trec orele. Foloseşte acest truc şi parfumul tău va rezista mai mult timp pe piele!

Orice femeie ar trebui să ştie că există câteva metode care pot prelungi mireasma parfumului pe piele. De exemplu, dacă îl aplici în locuri strategice, cum ar fi lobul urechii, încheietura mâinii, pe păr. În plus, este necesar să-l reîmprospătezi pe parcursul zilei.

Utilizează produse din aceeaşi gamă

Un parfum va rezista mai mult dacă foloseşti produse cosmetice pentru corp din aceeaşi gamă cu parfumul. Aceste game complementare conţin loţiuni şi creme sau geluri de duş, care au rolul de a menţine pielea învăluită în mireasma preferată un timp mai îndelungat.

În comerţ găseşti o varietate de parfumuri care se vând în gamă completă, alături de gel de duş, deodorant, loţiune de corp, cremă hidratantă şi chiar fixativ pentru păr. Toate completează şi susţin elementul principal: parfumul. Ştiai că specialiştii în domeniu folosesc termenul de stratificare când vorbesc despre folosirea unei game integrale de produse. Prin stratificare, de fapt, parfumul pătrunde în piele, în mai multe straturi, şi persistă de dimineaţă până seara. Iată cum trebuie să foloseşti produsele din aceeaşi gamă, ca parfumul să reziste mai mult!

Gel de duş

Când te speli, foloseşte gel de duş, săpun solid, spumant de baie sau scrub, din aceeaşi gamă cu parfumul. Este important să foloseşti un astfel de produs, deoarece porii se deschid în contact cu apa caldă, iar mirosul pătrunde mult mai bine în piele. După ce ieşi de la duş, şterge-ţi uşor pielea cu un prosop curat.

Cremă hidratantă

Hidratează pielea aplicând o cremă care să aibă aceeaşi notă caracteristică. Fie că utilizezi o loţiune de corp, o cremă sau un unt de corp din aceeaşi gamă cu parfumul vei reuşi să creezi o bază excelentă a aromei pe care o foloseşti. Dacă ai pielea grasă, este indicat să foloseşti o loţiune de corp; aceasta are textura mai uşoară. Pentru pielea uscată este recomandată o cremă de corp cu o consistentă mai grasă.

Pudră de corp

După ce crema a conferit hidratarea dorită, îţi poţi răsfăţa pielea şi cu o pudră de corp parfumată. Deşi nu este un pas obligatoriu, să ştii că este util în procesul de păstrare a parfumului timp îndelungat. PudrA trebuie aplicată pe picioare, mâini, gât şi piept. Unele pudre conţin şi pigmenţi strălucitori, sidef, pentru mai multă senzualitate zonelor ce atrag privirea (gâtul, decolteul).

Deodorant

Înainte de a te da cu parfum, foloseşte un deodorant din aceeaşi gamă, pentru a da un strop de miros şi hainelor tale. Ai însă grijă să nu afecteze materialele! Nu folosi prea mult deodorant, eventual, poţi pulveriza deodorantul pe un accesoriu de păr din material textil.

Parfum

Înainte de a te îmbrăca pulverizează parfumul, pentru că este posibil ca mirosul hainelor tale să influenţeze mirosul original al parfumului. În plus, poţi păta hainele! Când aplici parfumul nu trebuie să exagerezi, mai ales dacă ai folosit şi celelalte produse din aceeaşi gamă. Aplică parfumul pe punctele de puls, adică de-a lungul gâtului şi în interiorul încheieturilor mâinilor.

@shutterstock