Care este starul care se va alătura echipei serialului „Totul despre sex‟? Se lucrează intens la continuarea seriei

1 shutterstock 183449639 jpg jpeg

Este în plină desăşurare producţia pentru continuarea seriei „Totul despre sex‟ numită „And Just Like That ‟. Se pare că în curând va fi anunţat un nou membru al distribuţiei, o actriţă despre fanii serialului încep să discute tot mai mult.

Recent, actriţa Sarah Jessica Parker a împărtăşit admiratorilor ei de pe o reţea de socializare o fotografie a scenariului ei pentru primul episod al noii serii, intitulat „Bună! Sunt eu”. A postat şi conţinutul genţii ei pentru o zi lungă de filmare, apoi a postat o imagine cu ea împreună cu Cynthia Nixon şi Kristin Davis, în prima lor zi de filmare, însoţită de mesajul „Şi exact aşa... ne-am întors!”. În mod evident, emoţiile au atins cote maxime în primele zile de revenire la filmările continuarea seriei „Totul despre sex‟, dar nu doar actriţele din rolurile principale au provocat agitaţie pe platourile de filmare. O altă vedetă li se va alătura şi se discută intens despre motivul pentru care s-a considerat necesar să facă parte din distribuţia noii serii.

Nicole Ari Parker, surprinsă pe platourile seriei „And Just Like That ‟

Se pare că există o actriţă din serialul „Empire” care a făcut deja trecerea către continuarea seriei „Totul despre sex‟. Nu se ştie cu siguranţă acest lucru, dar actriţa Nicole Ari Parker a fost văzută filmând unele scene pentru „And Just Like That‟. A fost surprinsă în compania vedetelor Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon şi Kristin Davis şi se pare că se potrivea destul de bine celor trei. Ea purta o rochie de mătase şi tocuri. Avea un colier roşu şi o geantă din piele de căprioară care sigur i-au adus laude din partea starurilor „Totul despre sex‟. Cele trei dive ar fi îmbrăţişat-o înainte de a se aşeza la şuetă.

Chiar dacă nu s-a făcut încă un anunţ oficial cu privire la statutul ei în noul proiect, este o veste bună pentru admiratorii seriei. Nicole Ari Parker este cunoscută pentru rolul Giselle Barker din seria „Empire‟, dar a apărut şi în „Chicago P.D.‟, „Boogie Nights‟, „Remember the Titans‟. Încă din luna mai se anunţase că regizorul Michael Patrick King nu au vrut să spună o poveste cu o distribuţie complet albă, pentru că nu ar reflecta adevăratul New York. De aceea, în noua seriei vor fi prezente şi femei de culoare.

Platourile de filmare ale seriei „Totul despre sex‟ s-au dovedit toxice pentru unele actriţe

Un fost membru al echipei seriei a făcut declaraţii cu privire la experienţa sa pe platourile de filmare. Heather Kristin a apărut în locul lui Kristin Davis, datorită aspectului lor asemănător. Se întâmpla la începutul anilor 2000. Două decenii mai târziu, fosta actriţă a vorbit despre ceva ce a deranjat-o în acea perioadă. „Înainte de prima mea zi de platou, am primit un mesaj vocal care suna aşa: «Îmbracă-te casual! Nu vorbi! Fă doar ce ţi se spune!» Am avut impresia că, dacă aş atrage prea multă atenţia, vedetele ar putea deveni geloase. N-am vrut să-mi pierd slujba din cauza asta‟, a mărturisit Kristin.

Ea a mai dezvăluit cât de emoţionată a fost s-o întâlnească pe Sarah Jessica Parker pe platou, după ce s-a străduit să-şi lanseze cariera de actriţă. Ea a obţinut rolul după ce s-a prezentat în mod constant în biroul directorului de casting. „Echipa era ca o familie. Am împărtăşit glume, mese şi sfaturi despre modă‟, a zis ea. Cu toate acestea, a împărtăşit apoi şi detalii despre modul în care mediul de familie a devenit toxic.

Citeşte despre motivul pentru care serialul-fenomen revine fără personajul Samantha!

Heather Kristin susţine că a fost legată de o masă la filmări

Actriţa Heather Kristin a vorbit şi ea despre experienţele neplăcute avute pe platourile de filmare ale seriei „Totul despre sex‟. Unii membri ai echipei au sugerat la un moment dat că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu un coleg care era într-o poziţie de conducere. Ea a dezvăluit şi singurul incident care a făcut-o să renunţe definitiv la profesie. S-a petrecut în perioada în care filma o scenă în care Charlotte vizitează cabinetul unui ginecolog în sezonul 4. Kristen era complet îmbrăcată, aşezată pe masa ginecologică şi s-a trezit că membrii echipei de filmare pregătesc iluminatul şi o leagă de acea masă. „Unul dintre picioarele mele fusese lipit deja, iar un membru al echipei îl prindea şi pe celălalt, râzând. Am fost îngrozită. Un alt coleg mi-a făcut fotografii în acea poziţie de pe monitorul video. Am vrut să ţip. Am vrut să-mi smulg picioarele din benzile cu care erau legată şi să sar de pe masă‟, a declarat ea.

HBO a răspuns declaraţiei făcute de actriţă astfel: „Ne-am luat întotdeauna în serios responsabilitatea de a crea un mediu sigur pentru toţi cei care lucrează la producţiile noastre şi suntem foarte dezamăgiţi să aflăm despre experienţa doamnei Kristin cu 20 cu ani în urmă‟. Incidentul a făcut-o pe Kristin să-şi dea seama că a fi actriţă nu este o alegere sănătoasă pentru ea.

FOTO: ShutterstockRecente

vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg