Cât de frumoasă este fiica lui John Travolta! Seamănă Ella cu tatăl său?

Pe John Travolta îl știm. Actorul din „Grease‟, „Gotti‟, „From Paris with Love‟ și „Speed Kills‟ a cucerit inimile fanilor, fiind câștigătorul mai multor premii de renume. Talentul familiei va fi dus mai departe de fiica sa, Ella Bleu Travolta, care i-a moștenit multe trăsături.

Viața  personală a lui John Travolta a fost presărată cu multe evenimente surprinzătoare, așa cum sunt și filmele în care a apărut. Din păcate, în urmă cu 2 ani, actorul și-a pierdut soția, pe Kelly Preston, care a murit din cauza cancerului la sân, după ani de luptă. Celebrul actor a fost devastat în urma acestui eveniment tragic, mai ales că unul dintre copiii lor, Jett, a murit în anul 2009, la doar 16 ani. Din căsnicia cu Kelly, John mai are doi copii, pe Benjamin, în vârstă de 11 ani și pe Ella Bleu, în vârstă de 22 de ani. 

image

(John Travolta și Kelly Preston în 2015)

Ella, copia fidelă a lui John Travolta?  

Ella Travolta și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 3 aprilie, alături pe tatăl său. Din fotografia postată de actor, pe Instagram, putem observa că Ella îi seamănă perfect din punct de vedere fizic.

image

Ea a moștenit de la tatăl său și pasiunea pentru actorie. Până la vârsta de 22 de ani, a apărut în filme precum „Old Dogs‟, „The Poison Rose‟ și „Get Lost‟, iar John este foarte mândru de ea: „Este plină de grație, generoasă, echilibrată și superbă. Nu știu cum a ajuns să fie așa și nu pot spune nimic altcvea decât faptul că o ador‟, a declarat actorul, despre fiica sa, pentru „People‟. 

image

Muzica, o altă pasiune 

De asemenea, Ella este pasionată și de cântat. În luna ianuarie, ea s-a lansat în această industrie, cu primul single „Dizzy‟. De asemenea, John nu a ezitat să sărbătorească acest eveniment. „Sunt atât de entuziasmat pentru Ella‟, a scris actorul pe Instagram. 

Ascultă prima piesă din cariera Ellei Travolta!

Sursă foto: Instagram - John Travolta, Shutterstock / Sursă video: Youtube 



Recente

Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg