VIDEO Gafele pe care au putut le facă vedetele în emisiuni live sau concerte. Cu greu te abţii să nu râzi

2 shutterstock 59887939 jpg jpeg

Există ceva ce place oricui la o emisiune sau la un spectacol care se desfăşoară în direct: orice se poate întâmpla în timpul live-ului. Acesta este ceea ce le face atât de incitante şi unice.

Odată cu emoţiile celebrităţilor de a-şi etala talentele în direct vine şi riscul de apariţie a unor probleme jenante şi a unor întâmplări care stârnesc râsul, ceea ce le face greu de uitat. Nici măcar cei mai experimentaţi artişti live nu sunt imuni la gafe, din cauza internetului care păstrează cu grijă toate secvenţele care îi pun într-o lumină proastă. Iată o selecţie cu câteva dintre gafele petrecute îi emisiuni sau concerte live!

La Premiile Oscar, John Travolta a pronunţat un nume total greşit

În mediul actual de pe reţelel sociale, orice poate deveni meme, dar nu se întâmplă adesea ca o celebritate să devină virală şi să câştige atât de multe vizualizări precum John Travolta când a pronunţat greşit numele Idinei Menzel la Oscarurile din anul 2014.

Nimeni nu se aştepta ca tocmai el să spună că interpreta piesei „Let It Go‟ se numeşte „Adele Dazeem‟. Aşa au apărut nenumărate parodii, inclusiv „Generatorul de nume Adele Dazeem” care permite utilizatorilor să-şi „Travoltească‟ numele.

Heidi Klum îşi pune un sutien de milioane de dolari

Sutienul Victoria's Secret Fantasy a fost purtat de Heidi Klum pentru prima dată la prezentarea de modă televizată din 2001 a companiei de lenjerie intimă. Doi ani mai târziu, Klum a avut o apariţie live la „The Tonight Show‟ a lui Jay Leno, în timpul căreia trebuia să prezinte sutienul Fantasy, precum şi lenjeria intimă asortată, care valorau 11 milioane de dolari.

Klum a decis să-şi demonstreze talentele, iar sutienul s-a rupt. Invitatul Martin Short şi gazda Jay Leno s-au străduit s-o acopere, să-i prindă sutienul, dar au renunţat. În cele din urmă, au luat o pauză publicitară şi au reparat sutienul.

Katy Perry a alunecat pe scenă şi... acolo a rămas

La începutul carierei ei, cântăreaţa piesei „I Kissed A Girl‟, Katy Perry a devenit faimoasă şi pentru un moment live la Los Premios din 2008.

Perry s-a scufundat într-un tort gigantic, real. Acoperită de glazură, a căzut pe scena alunecoasă şi nu s-a mai putut ridica nici măcar cu ajutorul chitaristului ei.

Pelerina Madonnei n-a cooperat

Madonna este cunoscută pentru show-urile live cele mai elaborate, dar, în timpul Brit Awards 2015, a avut mari probleme din cauza unei pelerine. A vorbit despre acel incident şi a explicat că a fost o cădere destul de dură de pe scări şi s-a lovit la cap. Din fericire, ştia cum să procedeze în cazul unei căderi. A reuşit să se ridice imediat şi să-şi termine melodia.

Dezastrul din New York al spectacolului lui Mariah Carey

În ajunul Crăciunului din anul 2017, Mariah Carey ar fi trebuit să-şi interpreteze cele mai populare piese în New York, dar nu a ieşit deloc aşa cum şi-a dorit. Dincolo de problemele tehnice, Mariah n-a făcut niciun efort pentru a salva situaţia, apoi a certat echipa de producţie pentru că i-a furnizat echipamente defecte. 

Într-un interviu pentru „Rolling Stone‟, Carey a spus: „Totul mi-a scăpat de sub control şi dacă totul n-ar fi fost o mizerie atât de haotică, atunci aş fi putut face ceva. Chiar şi dansatorii s-au oprit din dans şi m-au ajutat să ies de pe scenă. Îmi pare rău! Mă învinuiesc că n-am plecat după repetiţie.‟.

Gafa de la premiile Oscar din 2018

O gafă memorabilă a fost aceea petrecută la decernarea premiilor Academiei Americane de Film din 2018. Warren Beatty şi Faye Dunaway au anunţat premiul pentru cel mai bun film.

În timp ce Beatty a ţinea plicul, Dunaway a anunţat câştigătorul: „La La Land‟. Au urmat câteva minute de confuzie din cauza unui plic greşit. Producătorul filmului „La La Land‟, Jordan Horowitz, a luat microfonul şi a spus: „Este o greşeală!‘Moonlight’ a câştigat. Nu este o glumă!‟.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg