Cât de mult se aseamănă! Sosia actriţei Scarlett Johansson a fost ameninţată cu moartea: „Îmi vreau viaţa înapoi‟

1 scarlett johansson jpg jpeg

Suntem obişnuiţi să vedem la televizor, în ziare şi în reviste sosiile marilor vedete, iar una ne-a atras atenţia în mod special, sosia lui Scarlett Johansson, care îi seamănă actriţei, de parcă ar fi surori gemene.

Un model din Rusia şi, totodată, vedetă pe platforma Tik Tok, Yekaterina „Kate‟ Shumskaya a atras atenţia lumii întregi, atât pentru frumuseţea sa naturală, cât şi pentru asemănarea izbitoare dintre ea şi vedeta „Black Widow‟, Scarlett Johansson.

Kate are vârsta de 24 de ani, peste 10 milioane de urmăritori pe Tik Tok şi peste 1 milion de fani pe Instagram, care îi urmăresc postările zilnice.

Ea s-a mutat la Moscova, la începutul acestui an, pentru a deveni model, după ce a renunţat la jobul de manager de vânzări, de la o companie de construcţii, din oraşul ei natal: „Mă săturasem de slujba mea, nu îmi aducea veniturile pe care simţeam că le merit. M-am trezit într-o dimineaţă şi m-am gândit că tinereţea trece pe lângă mine şi, în curând, nimeni nu mă va observa‟, declara ea. Până acum, eforturile sale nu au fost în zadar, deoarece Kate câştigă sume frumoase din platformele de socializare. 

Cine a remarcat pentru prima oară asemănarea dintre ea şi Scarlett

Kate a spus că prima oară a fost comparată cu Scarlett, în copilărie, de către colegii la şcoală: „Nişte prieteni de la şcoală au venit la mine când aveam 12 ani şi mi-au arătat o fotografie cu ea. Am crezut că eu sunt, dar era Scarlett Johansson, când era copil. Am fost cu adevărat surprinsă‟, a spus ea. 

La început a fost încântată de această coincidenţă, însă acum modelul spune că s-a săturat să fie comparată cu actriţa: „Îmi vreau viaţa înapoi. Vreau să îmi trăiesc propria mea viaţă, nu a lui Scarlett‟, a mărturisit ea, pentru Caters News. Când Kate a postat o serie de videoclipuri în care imită personajul lui Scarlett, din Black Widow, ea a primit ameninţări cu moartea: „Unii au spus: Hai să o omorâm. Au decis să mă atace pentru că semănam mult cu ea. A fost foarte neplăcut‟.

Kate şi Scarlett nu s-au întâlnit niciodată, dar modelul a spus că şi-ar dori mult să o cunoască: „Mi-ar plăcea într-o zi să filmez un videoclip în care eu o întâlnesc pe Scarlett‟. 

Sursă foto: Shutterstock, Instagram Recente

ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg
Christie Brinkley 1 jpg
Hailey Bieber sursa  Instagram jpg
shutterstock 1277056432 jpg