Cât de mult te schimbă dragostea

1 47865 original jpg jpeg

Unii spun că dragostea te poate face alt om, alţii nu cred în miracole. Ramona şi Oana au trăit fiecare o poveste de dragoste care demonstrează că iubirea te face mai bun.

Da,dragostea te poate schimba radical. Asta ţi-ar spune Ramona Vasile şi Oana Ichim. Nu a fost nici simplu,nici complicat,ci o schimbare firească pe care soţii lor au făcut-o pentru ele.

Din tinerii fără responsabilităţi,care trăiau doar momentul,bărbaţii de lângă ele au devenit o mână de fier,când e vorba de familie,şi o atingere de mătase,când e vorba de iubire.

Era un cuceritor......aşa începe povestea Ramonei şi a lui Marius Vasile din Otopeni. S-au cunoscut acum doi ani şi jumătate. Pe atunci,Marius era un tip petrecăreţ şi sensibil la farmecele fetelor frumoase.

Ea a acceptat într-o doară să iasă cu el. Şi la o petrecere în care el era costumat în prinţ şi ea în Cenuşăreasă a cerut-o în căsătorie. Încetul cu încetul,pe măsură ce îl cunoştea,Ramona a descoperit,sub învelişul dur şi cuceritor al lui Marius,un bărbat foarte romantic.

Dar l-a schimbat căsătoria pe Marius? Da,dragostea pentru Ramona şi naşterea fetiţei lor,Maya-Antonia,l-au schimbat foarte mult. Până la Ramona,nicio femeie nu-l convinsese că merită să-i fie fidel. Faptul că ea i-a dăruit o familie a fost pentru Marius un vis împlinit,mai ales că el a fost crescut doar de bunică.

„Eu nu i-am cerut niciodată să se schimbe,să renunţe la prieteni sau la ieşiri,povesteşte Ramona. El a fost cel care a ales să se schimbe. Grătarele cu prietenii dispar atunci când Maya plânge sau îl sun şi-i spun că am nevoie de el. În plus,nu i se mai par frumoase toate fetele şi este cuceritor doar cu mine. Uneori fantomele trecutului lui aventuros ne mai dau târcoale,însă dragostea noastră este mai puternică decât orice.”

Spune Oana Ichim despre soţul ei,Ciprian.

La patru ani după ce s-au cunoscut,Oana şi Ciprian s-au căsătorit,apoi la trei ani distanţă a apărut fiul lor,Ovidiu. Şi încetul cu încetul,după căsătorie,responsabilităţile de cap de familie l-au schimbat pe Ciprian.

A devenit extrem de protector şi responsabil cu Oana şi cu Ovidiu. Este perfecţionist şi grijuliu şi aceste lucruri îl fac să se implice total în viaţa de familie.

„Sunt conştientă că nu numai el,ci şi eu m-am schimbat. Aşa cum e firesc în orice căsnicie,ne-am maturizat împreună. Bucuriile pe care ni le dăruieşte fiul nostru le-au înlocuit pe cele din vremea când eram doar noi doi. Nu aş fi ghicit nicio secundă,la începutul relaţiei noastre,când Ciprian nici nu se uita la copii,că va fi un tată atât de dedicat. Mi-e dor de acel Ciprian pe care l-am cunoscut,spune Oana cu nostalgie,însă sunt fericită că fiul nostru are un tată care-i dedică tot timpul. Şi asta este schimbarea cea mai importantă pentru mine.”



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg