Cât de provocatoare poţi fi la 10 ani?- VIDEO

1 49108 original jpg jpeg

Un pictorial a cărui protagonistă are 10 ani stârneşte controverse în lumea modei. Fetiţa este îmbrăcată şi fardată ca o femeie, iar reacţiile n-au întârziat să apară!

Thylane Lena-Rose Blondeau are 10 ani,dar a pozat pentru revista franceză Cadeaux,precum o femeie de 20 de ani. Thylane poartă haine cu imprimeu leopard şi are buzele rujate destul de provocator. Mai mult,într-un joc cu camera de fotografiat,fetiţa mimează un sărut deloc inocent. Toate astea au stârnit furia multora,care s-au grăbit să declare că astfel de imagini nu sunt deloc potrivite cu vârsta fetei,scrie dailymail.co.uk.

Thylane nu este la prima şedinţă foto,ea a pozat deja pentru reviste celebre,iar pozele cu ea au tot circulat pe internet. Nu i-au lipsit nici comparaţiile cu Brigitte Bardot,despre care se ştie că la doar 15 ani a pozat pentru revista de modă Elle.

Pictorialul controversat în care Thylane poartă pantofi cu toc cui şi este machiată strident a fost realizat pentru revista Cadeaux.

Reacţiile nu s-au lăsat deloc aşteptate. Uniunea Mamelor din Marea Britanie a luat imediat atitudine,învinovăţind agenţia de modă care o reprezintă pe Thylane. „Şedinţele foto care îi cer unui copil de 10 ani să se îmbrace precum o femeie,să se machieze şi să poarte tocuri cui îi refuză acestuia dreptul de a fi copil. Sperăm că imaginile nu vor deveni un standard al revistelor sau al reclamelor de pe stradă", a declarat purtătorul de cuvânt al Uniunii Mamelor, potrivit Mediafax.

Un studiu britanic recent arată că 88% dintre părinţi sunt de părere că există o presiune asupra copiilor să se maturizeze prea repede, iar 58% dintre ei cred că se întâmplă asta din cauza promovării unei culturi a celebrităţii.

Însă un copil tratat ca un adult se va confrunta cu nenumărate probleme psihologice, avertizează specialiştii. „Aceste imagini sunt exact opusul a ceea ce ar trebui să fie copilăria în societatea de astăzi. Este un copil expus unei lumi pe care nu este pregătit să o înfrunte. Pentru ca un copil să devină un adult fericit şi echilibrat psihic trebuie să aibă o copilărie petrecută firesc, care să îl pregătească pentru cererile adulţilor",a spus medicul Emma Gray,psiholog consultant.

e1cdfe7615d507ceca77f9a0a15e4edf jpg jpeg

Thylane nu este un caz singular. Actriţa Elle Fanning a devenit imaginea Marc Jacobs la doar 13 ani,iar Hailee Steinfeld a semnat un contract cu Miu Miu la 14 ani.

Cât despre familia din care provine Thylane,ea este fiica prezentatoarei TV Veronika Loubry şi a fostului fotbalist,francezul Patrick Blondeau.Recente

Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg