Cat Music se extinde la nivel mondial şi lansează oficial prima filială internaţională – Cat Music Spain

1 83288 original jpg jpeg

Casa de discuri Cat Music deschide un nou capitol muzical - Cat Music Spain, prima filială internaţională a label-ului, alegând să investească în industria muzicală din această ţară.

Cat Music este cel mai important label din România, cu o cotă de piaţă de 30%, peste 8 000 de piese publicate şi deţine cel mai puternic canal de YouTube din Europa Centrală, de Est şi Rusia, cu 4.978.338 de abonaţi şi peste 5 miliarde de vizualizări. Cu un portofoliu ce depăşeşte 60 de artişti, casa  de discuri a lansat de-a lungul timpului hit-uri internaţionale, cum ar fi „Dragostea din Tei” (O-Zone), „Stereo Love”(Edward Maya), „Mamma Mia (He’s Italiano)” (Elena), „Zaleilah” (Mandinga) sau „Amor”(Kamelia).

De-a lungul timpului, label-ul a lansat piese precum „Tu Boquita” (Jorge Gonzalez), „You & I” (Toompak Deejays), „Esta Noche” (Jorge Gonzalez ft. Mirella Cesa), dar şi noi artişti care intră în portofiul filialei internaţionale, nume precum Yasiris şi Jose AM.

Prezenţa iconică, Tony Aguilar, a susţinut pe parcursul carierei sale artişti care au devenit celebri, iar acum oferă sprijinul sau unor artişti fresh precum Jorge Gonzalez şi Paul Damixie, ale căror piese s-au auzit pentru prima oară în cadrul Los 40 Global Show.

Evenimentul de lansare a continuat cu un concert-eveniment SOLD-OUT ce a avut loc în cadrul celebrului Teatru Barcelo. Gazda a fost nimeni altul decât Tony Aguilar, prezentatorul Los 40 Global Show, cea mai ascultată emisiune de radio din America Latină, difuzată în 12 ţări, printre care Columbia, Mexic, Chile, Argentina, Republica Dominicană şi Paraguay. Pe scena teatrului au urcat, de asemenea, artiştii Cat Music şi Cat Music Spain care au cucerit publicul şi posturile radio din America Latină. Elena, Monoir, Brianna, Paul Damixie, Jorge Gonzalez, Yasiris, Ilinca, Jose AM şi DJ Sava sunt doar câţiva dintre aceştia, iar headliner-ul serii, Markus Schulz, unul dintre cei mai de succes DJ ai lumii a mixat în cadrul evenimentului de lansare a label-ului.

„Nu este o coincidenţă faptul că motto-ul nostru este #Locosportutalento (vrem să îţi descoperim talentul). Aşa cum artiştii Cat Music se pot bucura de piaţa muzicală din Spania, artiştii Cat Music Spain pot beneficia de avantajele pieţei muzicale din România şi nu numai. Visul nostru este să descoperim şi să lansăm următorul pop star spaniol", adaugă Sergiu Stoiadin, directorul Cat Music Spain.

 „Este un vis mai vechi de-al meu de a extinde Cat Music la nivel internaţional. Iată că acum se întâmplă odată cu lansarea oficială a Cat Music Spain. Devenim astfel prima casă de discuri independentă din România care se extinde oficial în afara ţării. De fapt, noi acţionăm în Spania de mai mult de un an, odată cu înfiinţarea Cat Music Spain în 2017, sub conducerea prietenului meu, Sergiu Stoiadin. Am aşteptat să ne consolidăm, avem deja artişti spanioli semnaţi, dintre care unii sunt difuzaţi de radiourile din Spania, iar acum lansăm oficial şi putem prezenta ceva concret. Sunt convins că această mişcare va fi benefică nu doar pentru Cat Music, ci pentru toţi creatorii de conţinut muzical din România care se vor bucura prin noi de o nouă piaţă, dincolo de România şi chiar mai mult decât Spania, având în vedere amploarea sferei de limba spaniolă”, declara Dan Popi, CEO Cat Music & General Manager Cat Music Spain.

 Ieri, în cadrul unei conferinţe de presă în Madrid, Cat Music, cel mai mare label independent din Europa Centrală, de Est şi Rusia, a anunţat oficial extinderea la nivel mondial prin prima filiala internaţională – Cat Music Spain. Mai mult, label-ul va aloca un milion de euro industriei muzicale din Spania, în următorii cinci ani. În cadrul conferinţei, au fost prezenţi artişti de top din muzica românească şi internaţională - Markus Schulz, Marius Moga, Elena, Arsenium, Laurenţiu Duţă, Ilinca, Jorge Gonzalez, Jose AM şi Yasiris.

În urmă cu un an, Cat Music a lansat oficial

, prima platforma integrată a unui label, unde iubitorii de muzică pot avea acces la conţinut exclusiv – videoclipuri în avanpremieră, concursuri, „behind the scenes”, galerii foto, dar şi ştiri despre artiştii preferaţi.

image


Recente

kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg