DigiTALES by Cat Music: o experienţă digitală unică pentru industria muzicală

1 82472 original jpg jpeg

Miercuri, 4 iulie, peste 500 de invitaţi din industria muzicală au păşit în era viitorului la digiTALES by Cat Music. Evenimentul, o impresionantă desfăşurare de forţe, a prezentat publicului printr-un show multimedia cele mai importante realizări ale casei de discuri în domeniul digital. În plus, Dan Popi şi invitaţii săi au vorbit în premieră despre platforma catmusic.ME şi despre cel mai nou proiect, hub-ul TRU - primul creative space dedicat creatorilor de conţinut digital.

“Lumea s-a schimbat. La Cat Music am avut viziunea acestei schimbări acum 11 ani când am lansat canalul de YouTube Cat Music. Primul clip postat pe acel canal făcea în 2007 sub 50 de vizualizări pe zi. Este vorba de Cleopatra Stratan cu “Ghiţă”. Astăzi, noul clip al aceleiaşi artiste face în medie 500.000 vizualizări pe zi, pe acelaşi canal”, a punctat Dan Popi pe scena digiTALES by Cat Music. CEO-ul label-ului a prezentat celor prezenţi la eveniment cifrele care poziţionează casa de discuri pe primul loc în domeniul digital: cel mai puternic canal de YouTube din România cu peste 4,5 milioane de abonaţi, primul sistem multichannel din ţară – 47 canale muzicale şi nu numai, ce adună peste 230 de milioane de vizualizări pe YouTube pe lună. De asemenea, labelul deţine unele dintre cele mai populare pagini din Social Media şi ocupă locul 11 în topul companiilor, conform facebrands.com. Pe Facebook, Cat Music are peste 380.000 de like-uri, pe Instagram peste 120.000 de followers, iar pe Twitter, 48.000 de followers.

Prezentarea susţinută de Dan Popi a fost urmată de discursul lui Lucian Despoiu – CEO Majoritas, care a lansat oficial prima platforma digitală interactivă a unei case de discuri din România. catmusic.ME este locul unde iubitorii de muzică pot avea acces la content exclusiv – videoclipuri în avanpremieră, concursuri, “behind the scenes”, galerii foto, dar şi ştiri despre artiştii preferaţi. Performanţele platformei nu au întârziat să apară: catmusic.ME a reuşit să strângă în varianta beta peste 50.000 de utilizatori.TRU, cel mai nou hub dedicat creatorilor de conţinut a fost prezentat de către Noaptea Târziu, unul dintre cele mai puternice branduri din online-ul românesc. Bazat pe un concept unic, TRU adună sub umbrela sa creativi din diverse domenii care au ca spaţiu de lucru mediul online şi adaugă la mixul creaţiei factorul tehnic.

Şi, cum din cadrul evenimentului nu avea cum să lipsească muzica, seara a continuat cu o serie de concerte susţinute de Ruby, Lidia Buble, Jo, Mandinga şi Smiley, iar piese precum “Nu pune la suflet”,”Condimente”,”Cămaşa”, “Sub apă”, “Vals”, “Domnu’ Smiley” şi “Arquitectura” au fost cântate la unison de către invitaţi. Printre artiştii prezenţi s-au numărat: Andreea Bănică, Elena Gheorghe, Andreea Bălan, Marius Moga, DJ Sava, Ioana Ignat, Carine, Ilinca Bacila, Olga Verbitchi, Tuan, Elianne, George Hora, Iulia Dumitrache, Seredinschi, Kamara şi nu numai.

Cat Music este cea mai mare casă de discuri din România, ce are în portofoliu artişti de succes precum Smiley, Feli, Ruby, What's UP, Lidia Buble, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, Delia, DJ Sava, Florin Ristei, JO, Noaptea Târziu, Ilinca Bacila, Jukebox, Kamelia, Mandinga, Monoir, Olga Verbitchi şi Voltaj. Recent, canalul de YouTube al casei de discuri Cat Music a depăşit pragul de 4,8 miliarde de vizualizări şi a stabilit un nou record: 4.600.000 de abonaţi. Astfel, a depăşit zeci de canale din Europa de Est şi nu numai, menţinându-şi statutul de cel mai mare canal de YouTube din România.



Recente

Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg