Câţi bani au primit actorii din „Friends‟ pentru episodul special. Nu este vorba despre o sumă modestă!

1 friends jpg jpeg

Episodul special „Friends: The Reunion‟ le-a adus multă bucurie fanilor şi actorilor din distribuţie. Pe lângă entuziasmul de a juca din nou împreună, actorii din „Friends‟ au fost încântaţi să primească onorarii considerabile, pentru reuniunea care a avut premiera pe 27 mai. Ce sumă au primit aceştia?

„Friends: The Reunion‟ a reprezentat o mare bucurie pentru toţi fanii vedetelor Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer. Episodul special a avut şi invitaţi-vedetă, precum Justin Bieber, Lady Gaga sau trupa BTS, lucru care a influenţat audienţele uriaşe. Un singur lucru a stat pe buzele multor fani şi s-a creat o adevărată controversă pe reţelele de socializare: „câţi bani a costat reuniunea?‟ Află din rândurile următoare ce salarii au primit actorii din „Friends‟, de-a lungul timpului, dar şi cât a costat episodul mult aşteptat de fanii din întreaga lume!

Sumele câştigate, de-a lungul timpului

Business Insider a enumerat câştigurile pe care distribuţia le-a obţinut pe tot parcursul sezoanelor. În sezonul 1, distribuţia încasa 22.500 de dolari pe episod, iar vedetele primeau o sumă modestă la acea vreme, pentru că nu erau foarte cunoscute pe atunci. În sezonul 2 sumele încasate variau între 22.500 de dolari şi 40.000 de dolari şi se spune că Jennifer Aniston şi David Schwimmer câştigau cei mai mulţi bani dintre toţi actorii. Abia în sezonul 3 au început negocierile colective, iar fiecare actor şi-a dorit să câştige aceeaşi sumă, mai ales că audienţele începeau să crească. Aşadar, pentru sezonul 3, fiecare dintre ei ar fi câştigat 75.000 de dolari pe episod. În sezonul 4, plata actorilor a fost mărită cu încă 10.000 de dolari, deci fiecare a început să încaseze 85.000 de dolari pe episod, iar în sezonul 5 suma a ajuns la 100.000 de dolari. În sezonul 6 s-au mai adăugat încă 25.00 de dolari la salariu, adică 125.000 de dolari în total. În sezoanele 7 şi 8, salariile au început să crească considerabil, iar potrivit bestlifeonline, aceştia ajungeau să câştige 800.000 de dolari pentru un singur episod. Pentru ultimele 2 sezoane, actorii şi-au negociat şi mai mult salariile, iar în sezonul 8 şi în sezonul 9 actorilor le-a intrat în cont câte 1 milion de dolari pentru fiecare episod.

Onorariile încasate pentru „Friends: The Reunion‟

Pentru că se anunţau deja audienţe uriaşe, actorilor li s-a propus iniţial o ofertă de 1 milion de dolari, însă aceştia au refuzat-o. În final, după negocieri, potrivit Variety, cei 6 actori au primit 2,5 milioane de dolari fiecare, pentru acest episod special, sumă la care nu se adaugă şi contractele de imagine pe care aceştia le-au obţinut separat.

Sursă foto: PinterestRecente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg