Câţi bani au primit actorii din „Friends‟ pentru episodul special. Nu este vorba despre o sumă modestă!

1 friends jpg jpeg

Episodul special „Friends: The Reunion‟ le-a adus multă bucurie fanilor şi actorilor din distribuţie. Pe lângă entuziasmul de a juca din nou împreună, actorii din „Friends‟ au fost încântaţi să primească onorarii considerabile, pentru reuniunea care a avut premiera pe 27 mai. Ce sumă au primit aceştia?

„Friends: The Reunion‟ a reprezentat o mare bucurie pentru toţi fanii vedetelor Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer. Episodul special a avut şi invitaţi-vedetă, precum Justin Bieber, Lady Gaga sau trupa BTS, lucru care a influenţat audienţele uriaşe. Un singur lucru a stat pe buzele multor fani şi s-a creat o adevărată controversă pe reţelele de socializare: „câţi bani a costat reuniunea?‟ Află din rândurile următoare ce salarii au primit actorii din „Friends‟, de-a lungul timpului, dar şi cât a costat episodul mult aşteptat de fanii din întreaga lume!

Sumele câştigate, de-a lungul timpului

Business Insider a enumerat câştigurile pe care distribuţia le-a obţinut pe tot parcursul sezoanelor. În sezonul 1, distribuţia încasa 22.500 de dolari pe episod, iar vedetele primeau o sumă modestă la acea vreme, pentru că nu erau foarte cunoscute pe atunci. În sezonul 2 sumele încasate variau între 22.500 de dolari şi 40.000 de dolari şi se spune că Jennifer Aniston şi David Schwimmer câştigau cei mai mulţi bani dintre toţi actorii. Abia în sezonul 3 au început negocierile colective, iar fiecare actor şi-a dorit să câştige aceeaşi sumă, mai ales că audienţele începeau să crească. Aşadar, pentru sezonul 3, fiecare dintre ei ar fi câştigat 75.000 de dolari pe episod. În sezonul 4, plata actorilor a fost mărită cu încă 10.000 de dolari, deci fiecare a început să încaseze 85.000 de dolari pe episod, iar în sezonul 5 suma a ajuns la 100.000 de dolari. În sezonul 6 s-au mai adăugat încă 25.00 de dolari la salariu, adică 125.000 de dolari în total. În sezoanele 7 şi 8, salariile au început să crească considerabil, iar potrivit bestlifeonline, aceştia ajungeau să câştige 800.000 de dolari pentru un singur episod. Pentru ultimele 2 sezoane, actorii şi-au negociat şi mai mult salariile, iar în sezonul 8 şi în sezonul 9 actorilor le-a intrat în cont câte 1 milion de dolari pentru fiecare episod.

Onorariile încasate pentru „Friends: The Reunion‟

Pentru că se anunţau deja audienţe uriaşe, actorilor li s-a propus iniţial o ofertă de 1 milion de dolari, însă aceştia au refuzat-o. În final, după negocieri, potrivit Variety, cei 6 actori au primit 2,5 milioane de dolari fiecare, pentru acest episod special, sumă la care nu se adaugă şi contractele de imagine pe care aceştia le-au obţinut separat.

Sursă foto: PinterestRecente

Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg
ZM RO elderflower Advertorial 900x500px LO 01 1 jpg