Ce a trebuit să îndure Megan Markle înainte de căsătoria regală. A fost răpită de un “terorist” şi ulterior salvată

1 shutterstock 1094697668 jpg jpeg

Meghan Markle a trebuit să urmeze un training de securitate care a durat două zile înainte de a face parte din familia regală.

Conform noii biografii regale “Finding Freedom: Harry and Meghan and Making of a Modern Royal Family”, fosta ducesă de Sussex a fost instruită la sediul Serviciului Special Aerian britanic (SAS) să se pregătească pentru o eventuală situaţie de răpire şi de atac terorist, scrie Insider.com

“Meghan a participat la un scenariu de răpire şi a fost pusă pe bancheta din spate a unei maşini de către un <<terorist>>, apoi dusă într-o altă locaţie şi ulterior salvată de către ofiţeri folosindu-se arme false”, potrivit cărţii biografice scrisă de autorii Omid Scobie and Carolyn Durand.

În timpul răpirii, Meghan a fost învăţată să dezvolte o relaţie cu inamicul. Ea a fost, de asemenea, instruită cu privire la modul de a conduce o maşină aflată în urmărire. Potrivit surselor apropiate, acea experienţă a fost “extrem de tensionată şi de înfricoşătoare” pentru Megan, dar pentru care a fost recunoscătoare.

Cei mai mulţi membri ai familiei regale au fost nevoiţi să urmeze instruirea. În timp ce Kate Middleton nu a făcut-o decât după nunta sa regală, s-a decis ca Megan să-şi facă antrenamentul mai devreme deoarece cuplul a primit “un număr neobişnuit de mare de ameninţări”. 

Fosta ducesă a avut parte şi de alte tipuri de antrenament, inclusiv cum să părăsească un autovehicul în timp ce purta o fustă de tip creion, relatează cartea. Megan sperase să ia lecţii în ceea ce priveşte moda, dar nu a avut parte de asta.

Citeşte şi Secretul ascuns în voalul purtat de Meghan Markle

FOTO Shutterstock.com, 2018, @Lorna RobertsRecente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg