Ce-ai zice să-ţi prepari singură cosmeticele?

1 50430 original jpg jpeg

Simple de făcut şi ieftine, reţetele naturale de frumuseţe au efecte benefice asupra pielii în sezonul rece. Cu ajutorul lor, îţi redescoperi frumuseţea naturală.

Înainte de a te machia,curăţarea şi exfolierea tenului este esenţială. De aceea,poţi folosi produse speciale care să te ajute în acest sens. Ca să prepari un exfoliant natural,amestecă două linguri cu iaurt,cu miere lichidă,cu pulbere de migdale şi cu ulei de levănţică.

Mierea de albine hidratează,iaurtul exfoliază în profunzime,pudra de migdale este bogată în acizi graşi şi lavanda calmează pielea feţei. Toate acestea  curăţă tenul în adâncime şi îţi fac o piele fină,ca de bebeluş. Aplică pe faţă şi pe gât,iar apoi fă-ţi un masaj cu mişcări circulare.

Ca să-ţi prepari o cremă hidratantă eco,ai nevoie de un gălbenuş de ou,o lingură cu ulei de măsline sau ulei de migdale dulci şi fulgi de germeni de grâu. Amestecă gălbenuşul de ou şi adaugă treptat celelalte ingrediente. Aplică această compoziţie pe faţă şi las-o să acţioneze timp de zece minute.

Gălbenuşul de ou este bogat în acizi graşi,buni pentru orice tip de ten,în vitamine şi în minerale care hidratează tenul în profunzime. Uleiul de migdale dulci şi cel de măsline catifelează şi reduc iritaţiile pielii. Germeni de grâu acţionează ca produse naturale antirid,ce protejează şi hrănesc toate tipurile de ten.Recente

Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg