Ce au Regina Elisabeta a II-a şi Marilyn Monroe în comun? Pasiunea care le uneşte

1 fotojet jpg jpeg

Regina Marii Britanii este una dintre cele mai cunoscute femei din lume, iar Marilyn Monroe era cel mai mare star de cinema, pe vremea când trăia, o actriţă care se bucura de o notorietate imensă. Dar cele două mai au ceva în comun în afară de faima lor...

Nu ştim dacă monarhul britanic este fanul regretatei actriţe hollywoodiene şi dacă îi urmăreşte cu drag şi interes filmele, dar ştim că Majestatea Sa are aceeaşi pasiune pe care o avea şi faimosa blondină în timpul vieţii sale. Despre ce să fie vorba?

Se pare că monarhul cu cea mai îndelungată domnie din istoria britanică foloseşte acelaşi produs cosmetic pe care îl prefera diva hollywoodiană. Yardly London este un brand de produse cosmetice care a primit, din partea Reginei Elisabeta a II-a, garanţia regală în 1955.

stanga
dreapta
2 macheta cpf 16 jpg jpeg

Însă compania cu pricina era, de asemenea, asociată cu una dintre cele mai frumoase şi mai cunoscute femei care a trăit vreodată pe pământ. Chiar Marilyn a fost cea care a recunoscut că Yardley Lavander era parfumul ei preferat. Sau, cel puţin, unul dintre cele pe care le folosea cu mare plăcere...

Conform celor relatate de revista People, când un jurnalist britanic a întrebat-o pe actriţa americană dacă poartă ceva atunci când doarme, ea a adus vorba despre parfumul ei preferat şi a recunoscut: „Cum sunt acum în Marea Britanie, să spunem că dorm cu nimic altceva decât Lavander-ul de la Yardley!”

Un alt brand de care Regina Marii Britanii este absolut îndrăgostită este Elizabeth Arden. Monarhul britanic a fost fotografiat de numeroase ori purtând ruj roz pe buze, iar nuanţa folosită este de fiecare dată de la Elizabeth Arden. Şi această companie a primit garanţia regală cu ceva ani în urmă, în 1962 mai exact.

Iar atunci când suverana îşi face unghiile – vorba vine, că nu şi le face ea niciodată, ci un specialist în domeniu – ea preferă un lac de unghii cât se poate de accesibil. Cei de la Reader's Digest au scris despre Essie’s Ballet Slippers, care costă doar 9 dolari sticluţa şi poate fi cumpărat de la orice magazin american care are la tejghea şi produse cosmetice. Sau poate fi comandat online, evident.

Foto - Shutterstock, How to Marry a Millionaire (1953)Recente

horoscop shutterstock 1913521300 jpg
vedete serioase jpg
J Lo jpg
Coperta CPF 11 jpeg
kardashian1 jpg
Festivalul Opera Copiilor OCC JPG
Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg