Ce cadouri scumpe au oferit celebrităţile colegilor cu care au lucrat de-a lungul vremii şi cu ce scop le-au dat

2 cadou tc jpg jpeg

Vedetele oferă cadouri scumpe adesea membrilor echipelor cu care lucrează în diverse proiecte. Vor să le rămână acestora amintiri după ce s-au apropiat foarte mult pe platourile de filmare. Oprah Winfrey, Kardashian, Tom Cruise, Mission Impossible 7, Keeping Up With The Kardashian, A Wrinkle in Time

Lucrul cu oameni celebri pe platourile de filmare este oricum o experienţă incredibilă pentru echipa implicată, dar să mai şi primească fiecare câte un dar scump din partea lor este mai mult decât şi-ar putea dori vreodată. De ceva vreme, unele vedete din Statele Unite ale Americii şi-au făcut un obicei din a se întâlni cu cei cu care lucrează şi a le oferi cadouri ca un mod special de a le mulţumi. De cele mai multe ori aleg să ofere daruri scumpe şi generoase. De pildă, atunci când distribuţia şi membrii echipei producţiilor din sezoanele al optulea şi al şaptelea ale „Mission Impossible‟ au lucrat din greu pentru a termina filmul, renunţând la zilele libere de sărbători, Tom Cruise şi Pom Klementieff au decis să le ofere cadouri pentru a le aprecia eforturile şi munca grea.

Tom Cruise a cerut iertare echipei sale cu cadouri de sărbători

Producţia „Mission Impossible 7‟ a atras atenţia atunci când vedeta care interpreta rolul principal şi producătorul Tom Cruise a avut o ieşire necontrolată la adresa membrilor echipei care au încălcat protocoalele Covid-19 în timpul filmărilor. Cu doar câteva zile înainte de a se afla despre asta, un membru al echipei, Tim Perkins, a dezvăluit prin Instagram că Tom Cruise a dăruit tuturor cadouri scumpe de sărbători. Erau însoţite şi de o etichetă pe care scria: „Cele mai calde urări pentru acest sezon de sărbători! Tom Cruise‟.

Familia Kardashian a dăruit ceasuri de 300.000 de dolari

Chiar înainte ca emisiunea „Keeping Up With The Kardashian‟ să se încheie, s-a aflat că vedetele reality-showului le-au oferit cadouri tuturor celor 30 de membri ai echipei care a ajutat la realizarea acestuia. Ceasurile Rolex pe care le-au dăruit au costat aproximativ 300.000 de dolari. Vedetele emisiunii, Kim, Khloe, Kourtney şi Kris au mulţumit fiecărui membru al echipei cu discursuri personalizate. Acestea au inclus amintiri frumoase de la filmări. Membrii echipajului şi-au adus aminte de cele mai frumoase momente şi au spus că au rămas cu ei de-a lungul anilor, deoarece a fost minunat să lucrez cu familia lor.

Citeşte şi:

Keanu Reeves surprinde din nou! A oferit în dar ceasuri de lux întregii echipe de cascadori din „John Wick: Chapter 4‟

Cea mai mare licitaţie online de obiecte din filme celebre. Jacheta purtată de Tom Cruise în „Top Gun‟ va face furori

Storcătoare de suc din partea miliardarei Oprah Winfrey

Oprah Winfrey este cunoscută pentru faptul că oferă cadouri scumpe echipelor cu care lucrează. Prima femeie miliardar de culoare a oferit fiecăruia dintre cei care au participat la filmările peliculei „A Wrinkle in Time‟ (2018) câte un storcator care a costat-o aproximativ 399 de dolari fiecare. Le-a împărţit la o petrecere privată pe care a organizat-o la terminarea filmărilor. A făcut şi o glumă pe Instagram, spunând că nu a fost atât de entuziasmată de când a oferit în dar maşini. Cu toate acestea, înainte de a-şi dezvălui cadoul, a spus că este acelaşi storcător pe care îl foloseşte în fiecare dimineaţă pentru a face sucuri proaspete şi-şi doreşte ca toţi cei de la petrecere să aibă unul.

FOTO: Instagram / tomjohnperkinsRecente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg