Ce consideră bărbaţii atrăgător la femei? Unele răspunsuri te vor surprinde!

1 ei doi jpg jpeg

Frumuseţea ţine de simetria trăsăturilor, în timp ce atractivitatea... este mai complexă. N-o spune noi, ci ştiinţa! Cei mai mulţi dintre noi ne simţim atraşi de cineva datorită felului lor de-a fi şi-a se comporta, datorită personalităţii, dar şi a modului de-a se îmbrăca. Psihiatrul Frederic Neuman a publicat un articol, în Psychology Today, chiar despre acest subiect incitant.

„Prima impresie determină dacă o persoană poate fi considerată atrăgătoare sau nu”, e de părere dr. Neuman. „Însă ceea ce devine interesant e că tot ce poate părea atrăgător pentru cine îi poate repunga altcuiva”, adăugă psihiatrul. Aşadar se pot trage concluzii cu privire la ce consideră majoritatea bărbaţilor atrăgător la femei? Evident! Ştiinţa este cea care dovedeşte acest lucru din simplul motiv că anumite obiecte (vestimentare sau nu) purtate de reprezentantele sexului frumos au puterea de-a atrage privirile admirative ale potenţialilor parteneri. Care sunt acestea? Tocurile înalte

Cărţile citite

Dacă n-a surprins pe nimeni faptul că tocurile înalte sunt pe placul bărbaţilor, ei bine e o adevărată surpriză să constatăm că bărbaţii preferă femeile citite. Nu numai că devii mai deschis la minte şi poţi trăi mai mult datorită lecturii, dar faptul că mai deschizi câte o carte din când în când te poate evidenţia în faţa bărbaţilor.

O simplă rochiţă de vară

În zilele toride de vară, o rochiţă poate fi alegerea perfectă. Însă nu numai femeile consideră asta, ci şi heterosexualii. Revista Glamour a făcut un mic sondaj şi a ajuns la aceste concluzii: „Rochiţele de vară sunt sexy pentru că nu sunt deloc pretenţioase şi conferă purtătoarei un aer familiar, dar feminin în acelaşi timp”, a dezvăluit Penn, de 35 de ani, publicaţiei.

Parfumul. Şi nu oricare

„Frumuseţea nu trece doar prin filtrul ochilor, ci şi prin cel al nasului şi-al urechilor”, susţineau cercetătorii în 2017. Pare ciudat, însă simţul mirosului are un cuvânt important de spus atunci când vine vorba despre a considera pe cineva atrăgător sau nu. Studiul acestora a demonstrat că nasul uman are capacitatea de-a evalua fertilitatea, sănătatea, alimentaţia, vârsta şi personalitatea cuiva. Însă nu e cazul să ne bazăm şi să analizăm doar aromele naturale emanate de cineva, ci şi parfumul folosit de acea persoană.

„Aromele fructate, bogate sunt considerate atractive”, a dezvăluit psihologul senzorial Avery Gilbert, în Women's Health. „Parfumul comestibil tinde să sporească interesul bărbaţilor”, e de părere Dr. Alan Hirsch de la Smell and Taste Treatment and Research Foundation.

Un studiu realizat în Germania arată că femeile tinere care poartă roşu sunt considerate mai atrăgătoare din punct de vedere sexual de către bărbaţi. Se pare că reprezentanţii sexului puternic nu sunt conştienţi de acest lucru, alegerea lor venind din subconştient.

Părul strâns în coc

Ştiinţa ne-a demonstrat iar şi iar că bărbaţii preferă femeile cu părul lung. Dar cum ar fi ca bărbaţilor să le placă de femeile care ştiu cum să-şi prindă părul decât de faptul că au pletele lungi? Pantene a făcut un studiu care atestă că 87% dintre bărbaţi sunt de părere că părul unei femei influnţează mult felul în care aceasta arată.

Dar peţitorul profesional Steve Word atrage atenţia asupra faptului că, atunci când ai părul lung, nu contează doar acest fapt, ci şi ce faci cu el, cum ţi-l coafezi sau cum ţi-l strângi. Un coc lejer, uşor căzut pe ceafă, în genul lui Meghan Markle, este un stil atrăgător. „Atunci când părul e strâns într-un coc, se poate vedea mai bine faţa persoanei respective, gătul acesteia şi clavicula”, precizează Ward.

Se pare că nu mulţi bărbaţi sunt fanii cozii de cal, care poate că arată prea şcolară şi cuminte, însă e limpede că nu vor să stai doar cu părul lung, lăsat liber, pe spate, ci acceptă şi alte stiluri de coafură ce necesită un efort minim din partea ta.

Foto - ShutterstockRecente

WhatsApp Image 2023 06 09 at 15 00 39 jpeg
comunicat 1920x1080 png
Șeica Moza foto  Shutterstock jpg
Barbarella jpeg
WhatsApp Image 2023 06 02 at 00 58 51 jpeg
Bebe Rexha se lupta cu kilogramele in plus Sursa foto shutterstock 2271496475 jpg
Afis LineUp FULL  cu Parteneri  16p9 1920x1080px NVS  Digital RE 8iun png
Arnold Schwarzenegger foto  Shutterstock jpg
Kate Middleton foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
actriță pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Frica de zbor jpg
angelina Jolie foto  Shutterstock jpg
Vedete care sufera de tulburare bipolara Sursa foto shutterstock 1604341012 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Copii jpg
3 lucruri pentru care oamenii te judeca atunci cand te vad prima data Sursa foto shutterstock 660620350 jpg
Zodiacul pasarilor Sursa foto shutterstock 2170596575 jpg
Apa oxigenata in ureche jpg