Ce culoare de păr ţi se potriveşte în funcţie de ten şi ochi

1 72725 original jpg jpeg

Este bine ştiut faptul că nu orice ten, stil şi tunsoare se potriveşte oricărei femei. Culoarea părului tău trebuie să fie în armonie cu nuanţa tenului şi culoarea ochilor. Aşadar, află ce culoare de păr ţi se potriveşte.

Părul protejează pielea capului şi este una din podoabele naturale a fiinţei omeneşti. Părul vorbeşte despre personalitatea noastră,despre frumuseţea noastră,dar şi despre sănătatea trupului. Îngrijirea podoabei capilare este o preocupare naturală,orice femeie trebuie să se ocupe constant de strălucirea şi culoarea părului.

Posibilitatea vopsirii părului a făcut,în timp,ca femeile să îşi modifice foarte des culoarea sau nuanţa naturală a părului. Este bine ştiut faptul că nu orice ten,stil şi tunsoare se potriveşte oricărei femei. Culoarea părului tău trebuie să fie în armonie cu nuanţa tenului şi culoarea ochilor. Aşadar,află ce culoare de păr ţi se potriveşte.

Ce culoare de păr ţi se potriveşte – asigură-te că ştii nuanţa pielii tale,apoi vezi ce culoare îţi place

Tenul are nuanţe calde sau reci. Dacă ţii se potriveşte mai bine roşul sau galbenul,înseamnă că tenul tău este în nuanţe calde,iar dacă îţi stă mult mai bine în culori precum albastru,verde sau alb,înseamnă că ai o nuanţă mai rece. Nuanţa pielii se modifică şi în funcţie de anotimp,aşadar e bine să ţii cont şi de asta.

Pentru persoanele cu pielea măslinie cele mai potrivite nuanţe sunt cele de roşcat,de la roşcat pur,la blond roşcat şi maro roşcat. Pielea închisă se potriveşte cu extremele,fie culori mai deschise,fie culori mai închise,de la blond şi şaten deschis la negru.

Ce culoare de păr ţi se potriveşte – ten în nuanţe reci,culori reci şi ten în nuanţe calde,culori calde

Pentru a crea o imagine armonioasă a feţei,este bine să respecţi o regulă foarte simplă. Dacă ai nuanţa pielii în tonuri calde,culoarea părului ar trebui să aibă tente calde. E valabil şi în cazul nuanţei reci. În funcţie de nuanţa pielii tale,iată ce culori ţi se potrivesc.

Persoanele care se bucură de un ten alb ca laptele,foarte luminos se pot vopsi în blond platinat sau blond clasic deschis. De altfel,blondul deschis este perfect pentru pielea deschisă în subtonuri calde şi ochi albaştri. Brunetele care îşi doresc să fie blonde pot încerca să obţină un blond în degrade,pornind de la rădăcină şaten închis spre vârfuri blonde.

Dacă ai pielea albă cu nuanţe rozalii şi te întrebi ce culoare de păr ţi se potriveşte, află că cel mai bine ţi se potriveşte blondul caramel sau şaten deschis spre blond culoarea mierii.

Cine se bucură de o nuanţă deschisă a pielii,cu subtonuri reci şi ochi negri,căprui sau albaştri,nu ar trebui să ezite să se vopsească în nuanţe reci de castaniu.

Persoanele cu pielea albă,ochi negri,căprui închis sau albastru-gri au avantajul de a-şi vopsi părul în negru rece,cu tentă albastră.

Ce culoare de păr ţi se potriveşte – cui i se potriveşte roşcatul şi cum să ai grijă de podoaba capilară

Pentru cele cu o nuanţă caldă a pielii sau tenul măsliniu,cea mai potrivită nuanţă este brunet espresso. Dar şi nuanţele mai calde de castaniu,nuanţe de cappuccino şi şaten închis se potrivesc la fel de bine. Roşcatul în toate nuanţele lui calde se potriveşte la fel de bine cu pielea mai închisă şi ochi verzi.

Orice culoare ţi se potriveşte,nu uita că schimbarea culorii foarte des nu este recomandată,mai ales dacă vrei un păr bogat,strălucitor şi rezistent. Dacă vrei să ai o podoabă a capului foarte frumoasă mereu,nu uita să masezi la baza firelor de păr cu ulei de susan. Masajul în sine face extrem de bine circulaţiei şi ajută la fortificarea rădăcinii firului de păr,la încetinirea albirii părului şi la un ten luminos.

Ingrediente naturale pentru păr

Te întrebi ce culoare de păr ţi se potriveşte, dar nu vrei să nu te vopseşti?

Pentru cine îşi doreşte un păr sănătos şi strălucitor fără vopsea,poate folosi ingrediente naturale,foarte bune pentru îngrijirea părului. De exemplu,pentru persoanele cu părul blond sau şaten deschis infuzia cu ceai de muşeţel este extrem de sănătoasă şi ajută la păstrarea blondului natural. Pentru brunetele care vor să îşi păstreze cât mai mult din nuanţa naturală,să nu evite să folosească coji de nucă pentru îngrijirea părului. Coaja de nucă ajută la obţinerea unei nuanţe de şaten închis spre negru.

Cum să slăbeşti 5 kg

  Recente

Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg