Ce e scleroza amiotrofică, boala care l-a omorât pe iubitul Sandrei Bullock

Iubitul de cursă lungă al actriței americane Sandra Bullock, Bryan Randall, s-a stins din viață la numai 57 de ani. Cauza decesului prematur – scleroza amiotrofică.

image

„Cu mare tristețe anunțăm că, pe 5 august, Bryan Randall a murit după o luptă de trei ani cu scleroza laterală amiotrofică”, ne-a informat familia fotografului și a iubitului vedetei de la Hollywood, Sandra Bullock, prin intermediul Page Six, pe 7 august.  

„Bryan a ales, încă de la primele stadii ale bolii, să mențină secretă lupta sa cu scleroza amiotrofică, iar noi, cei care am avut grijă de el, i-am respectat cu totul dorința. Le suntem extrem de recunoscători medicilor neobosiți, care au traversat alături de noi toate stadiile bolii, și asistentelor medicale care au devenit colegii noștri de cameră și și-au sacrificat, de multe ori, propria familie pentru a fi cu a noastră”, a continuat comunicatul de presă emis de îndurerata familie.

După cum ne informează speciliștii, scleroza laterală amiotrofică este o boală neurologică rară care afectează celulele nervoase din creier și măduva spinării, care controlează mișcarea mușchilor. Pe măsură ce boala avansează, creierul nu mai poate iniția și controla mișcările voite.

Boala mai este cunoscută precum boala Lou Gehrig și nu are vindecare. Mai mult, nu există niciun tratament eficient care să oprească sau încetinească progresul afecțiunii.

Fotograful a cunoscut-o pe Sandra Bullock în ianuarie 2015, când i-a făcut vedetei niște fotografii fiului ei adoptiv, Louis, de ziua lui. Cei doi s-au înțeles din prima și au devenit un cuplu la scurt timp după colaborarea lor profesională. Și tocmai pentru că deveniseră o pereche stabilă, Sandra și Bryan și-au făcut, în luna octombrie a acelui an, prima apariție publică în calitate de cuplu, pe covorul roșu de la premiera filmului ei, „Our Brand Is Crisis”.

image

În timp ce Sandra și Bryan s-au iubit în spatele camerelor de filmat sau fotografiat și au fost extrem de discreți în privința relației lor, Bullock a recunoscut, în decembrie 2021, că „mi-am găsit marea dragoste a vieții mele”, făcând referire la Randall.

„Creștem împreună doi copii – trei, de fapt, pentru că mai este și fiica cea mare a lui Randall. Și e cel mai bun lucru posibil!”, a declarat vedeta care l-a adoptat pe Louis (care are acum 13 ani) și pe Laila (de 10 ani).

Din păcate, povestea lor de dragoste s-a încheiat brusc și prematur. Boala nemiloasă i-a scurtat viața fotografului, iar actrița de la Hollywood jelește acum pierderea lui și se pregătește de înmormântare.

Foto - Instagram Sandra Bullock Official



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg