Ce efecte au măştile de păr cu maioneză

1 74758 original jpg jpeg

Dacă ai părul foarte uscat şi deteriorat, există un singur ingredient care-l ajută să se refacă şi să devină din nou strălucitor şi sănătos. Ne referim la maioneză, pe care trebuie să o incluzi în rutina de îngrijire a părului. Vei fi uimită de rezultate!

Pentru ca părul să fie sănătos,mătăsos şi strălucitor,foliculii de păr au nevoie de proteine şi alte substanţe nutritive,şi toate acestea pot fi luate din maioneză. În plus,atunci când maioneza este aplicată pe păr,are mai multe beneficii.

Stimulează creşterea firelor de păr

Prepară o mască dintr-o ceaşcă de maioneză,două linguri de suc de lămâie,o lingură de apă de trandafiri şi o lingură de glicerină. Amestecă cu o lingură toate ingredientele. Aplică pasta obţinută pe scalp şi pe păr şi las-o să acţioneze 30 de minute,apoi clăteşte cu apă călduţă. Repetă tratamentul de două ori pe săptămână.

Citeşte şi:Schimbă-ţi nuanţa părului cu ingrediente naturale

Combate mătreaţa

Pune într-o castron o ceaşcă de maioneză cu jumătate de cană de miere,două linguri de suc de lămâie,o lingură de fulgi de ovăz şi una de gel de aloe vera şi amestecă-le cu o lingură. Aplică pasta obţinută pe  scalp,insistând la rădăcină. Las-o să acţioneze până se usucă (cel puţin 90 de minute),apoi clăteşte cu apă călduţă.

Repară firele de păr deteriorate

Amestecă o cană de maioneză cu jumătate de cană de ulei de măsline. Aplică masca obţinută pe vârfurile firelor de păr,acoperindu-le cu un strat gros. Strânge părul într-un coc şi acoperă-l cu un prosop călduţ. Las-o să acţioneze 60 de minute şi apoi clăteşte cu apă călduţă.

Citeşte şi:Cărbunele activ,tratamentul minune pentru ten

Protejează culoarea părului

Pentru prepararea măştii care protejează culoarea părului,ai nevoie de:-½ de cană de maioneză-1 lingură de suc de lămâie-½ de lingură de turmeric pudrăPune într-un castron toate ingredientele şi amestecă-le. Aplică masca pe păr şi las-o să acţioneze 20 de minute. Repetă tratamentul o dată pe săptămână.

Credit foto:www.naturalbeautytips.coRecente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg