Ce este mariajul deschis? Căsnicia actriței Bonnie Bartlett Daniels durează de 73 de ani!

Bonnie Bartlett Daniels și soțul ei, William Daniels, care sunt amândoi actori, susțin că „nu ne-am simțit niciodată atrași de fidelitate” la începutul mariajului lor de 72 de ani. Ce i-a făcut să se răzgândească?

image

„Cred că, la început, mariajul nostru era deschis, dar a fost foarte dureros acest lucru!”, declară Barlett Daniels pentru Fox News Digital. „N-a funcționat deloc bine!”, a conchis vedeta de 93 de „A existat o perioadă în care oamenii aveau căsnicia deschisă. În New York, exista mult sex la acea vreme și lumea nu refuza nimic, făcea tot felul de chestii, erau cu toții extrem de liberi”, explică actrița.

Starul din „St. Elsewhere” s-a măritat cu Daniels în 1951 și a avut o relație extraconjugală, care a durat câteva luni bune, cu alt actor care era „destul de plictisitor”, prin 1959. „Nu m-am simțit vinovată, pentru că nu mă simțeam atrasă deloc de fidelitate și nici Bill nu avea astfel de pretenții”, dezvăluie actrița în cartea ei, „Middle of the Rainbow” (n.r. „Mijlocul curcubeului”).

Totuși aventura pe care a avut-o soțul ei a fost cu totul altceva și-a avut un profund efect asupra lor. Soțul ei de 95 de ani a înșelat-o cu o producătoare în anii ’70, lucru care a distrus-o pe actriță și-a făcut-o să-și dea seama că „nu mai puteam tolera niciun fel de mariaj deschis”.

„A fost foarte dureros pentru amândoi”, a declarat aceasta pentru presă. „Dar, în același timp, a fost ceva prin care trebuia să trecem pentru că, pur și simplu, nu experimentaserăm așa ceva până atunci”, a conchis ea.

„Când ne-am întâlnit, eu aveam 18 ani. Bill era primul meu iubit… A trebuit să trecem prin tot felul de experiențe și, cu toate astea, ne-am iubit mult și ne vom iubi toată viața noastră”, a adăugat Bonnie.

„Ne-am susținut reciproc tot timpul. Și asta e tot ce contează – dacă ești acolo pentru cel de lângă tine și-l sprijini în relație, îl respecți atât pe el și tot ceea ce face… cred că la asta se reduce tot”, a conchis Bonnie Bartlett Daniels.

Prin urmare, o căsnicie deschisă presupune o înțelegere  între cei doi de-a avea relații intime și cu alți parteneri. Condițiile în care se pune în practică această înțelegere ține de fiecare cuplu în parte, însă cel mai important lucru este ca cei doi parteneri să-ți dorească amândoi un mariaj deschis și să nu aibă accese de gelozie odată implemantat acest tip de relație.

Foto - ShutterstockRecente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg