Ce este mariajul deschis? Căsnicia actriței Bonnie Bartlett Daniels durează de 73 de ani!

Bonnie Bartlett Daniels și soțul ei, William Daniels, care sunt amândoi actori, susțin că „nu ne-am simțit niciodată atrași de fidelitate” la începutul mariajului lor de 72 de ani. Ce i-a făcut să se răzgândească?

image

„Cred că, la început, mariajul nostru era deschis, dar a fost foarte dureros acest lucru!”, declară Barlett Daniels pentru Fox News Digital. „N-a funcționat deloc bine!”, a conchis vedeta de 93 de „A existat o perioadă în care oamenii aveau căsnicia deschisă. În New York, exista mult sex la acea vreme și lumea nu refuza nimic, făcea tot felul de chestii, erau cu toții extrem de liberi”, explică actrița.

Starul din „St. Elsewhere” s-a măritat cu Daniels în 1951 și a avut o relație extraconjugală, care a durat câteva luni bune, cu alt actor care era „destul de plictisitor”, prin 1959. „Nu m-am simțit vinovată, pentru că nu mă simțeam atrasă deloc de fidelitate și nici Bill nu avea astfel de pretenții”, dezvăluie actrița în cartea ei, „Middle of the Rainbow” (n.r. „Mijlocul curcubeului”).

Totuși aventura pe care a avut-o soțul ei a fost cu totul altceva și-a avut un profund efect asupra lor. Soțul ei de 95 de ani a înșelat-o cu o producătoare în anii ’70, lucru care a distrus-o pe actriță și-a făcut-o să-și dea seama că „nu mai puteam tolera niciun fel de mariaj deschis”.

„A fost foarte dureros pentru amândoi”, a declarat aceasta pentru presă. „Dar, în același timp, a fost ceva prin care trebuia să trecem pentru că, pur și simplu, nu experimentaserăm așa ceva până atunci”, a conchis ea.

„Când ne-am întâlnit, eu aveam 18 ani. Bill era primul meu iubit… A trebuit să trecem prin tot felul de experiențe și, cu toate astea, ne-am iubit mult și ne vom iubi toată viața noastră”, a adăugat Bonnie.

„Ne-am susținut reciproc tot timpul. Și asta e tot ce contează – dacă ești acolo pentru cel de lângă tine și-l sprijini în relație, îl respecți atât pe el și tot ceea ce face… cred că la asta se reduce tot”, a conchis Bonnie Bartlett Daniels.

Prin urmare, o căsnicie deschisă presupune o înțelegere  între cei doi de-a avea relații intime și cu alți parteneri. Condițiile în care se pune în practică această înțelegere ține de fiecare cuplu în parte, însă cel mai important lucru este ca cei doi parteneri să-ți dorească amândoi un mariaj deschis și să nu aibă accese de gelozie odată implemantat acest tip de relație.

Foto - Shutterstock



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg