Belinda Carlisle ne dezvăluie secretul mariajului ei de 36 de ani

„Toată lumea are nevoie de spațiul propriu și personal. El are nevoie de spațiul lui, eu am nevoie de spațiul meu”, a dezvăluit artista ce-a funcționat între ea și soțul ei în toți anii de când sunt împreună.

image

Vedeta de 57 de ani susține că ea și Morgan sunt fericiți împreună din simplul motiv că are fiecare locul lui în casă, fără să fie deranjat de nimeni. „Petrecem și timpul separat și cred că acest lucru ajută din plin. De fapt, poți avea și dormitoare separate, pentru că sunt de mare folos unui cuplu longeviv”, a declarat frumoasa cântăreață pentru Loose Women.

„Fiecare dintre noi călătorește, așa că stăm despărțiți din când în când, lucru care ne e benefic, pentru că nu e bine să stai unul cu altul tot timpul”, a continuat Carlisle.  

Belinda a recunoscut că n-a fost dragoste la prima vedere atunci când l-a întâlnit pe actualul ei soț, politicianul și producătorul de filme Morgan Mason. „N-am cunoscut la o petrecere acum 32 de ani și el n-a fost prea drăguț cu mine. Mi-am zis că nimeni nu-mi vorbește mie în felul în care mi-a vorbit el, dar bineînțeles că exact așa m-a cucerit, mi-a atras atenția, nefiind prea drăguț cu mine”, a început să povestească vedeta.

image

„Ne-am mai văzut din întâmplare câteva zile mai târziu, el mi-a propus să ieșim împreună într-una din zile, după care am avut o întâlnire romantică și, a doua zi, ne-am mutat împreună”, a adăugat cântăreața. Totuși, nu a fost totul numai lapte și miere între ei…

„Nu sunt omul cu care se trăiește cel mai ușor. La fel, și el poate fi dificil din când în când. Cred că mi se poate spune Gică Contra, pentru că exact asta fac, mă opun la orice din start”, a dezvăluit artista.  

„După acea primă întâlnire, ne-am mutat împreună. Toată lumea credea că suntem nebuni să facem asta, dar suntem împreună de-atunci”, a conchis ea. Cei doi amorezi și-au unit destinele în 1986 și au împreună un fiu de 22 de ani pe nume James.

Unicul lor copil s-a născut în 1992, în timpul revoltelor din Los Angeles din acea perioadă. Tocmai acea atmosferă turbulentă de la acea vreme i-a determinat pe proaspeții părinți să se mute în Franța, unde erau convinși că-i vor oferi copilului o educație aleasă și sentimentul stabilității.

image

„Copilul meu a văzut, pentru prima dată, lumea în prima zi de revolte în Los Angeles, în 1992, așa că știam că trebuia să plecăm de-acolo”. După ce au trăit o vreme pe bătrânul continent, cei doi soți s-au întors în Statele Unite, dar iar au dat de greu, le era dificil să se reobișnuiască cu stilul de viață american. „Am vizitat atunci Bankokul și ne-am îndrăgostit de Thailanda”, a mărturisit cea care are călătoriile în sânge.

Un alt test al relației lor îndelungate a fost dat de dependența ei de droguri și alcool. Poate mai surprinzător decât orice altceva e faptul că doamna și domnul Mason au reușit să treacă peste cele mai dificile momente din viața cântăreței, care consuma în exces droguri și băutură, și au decis să formeze în continuare unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul american.

Foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg