Ce este „tratamentul facial al penisului”? Actriţa Cate Blanchett este mare amatoare de aşa ceva!

1 cate blanchett jpg jpeg

Ce nu ar face vedetele ca să arate bine?! Petrec ore întregi la salonul de înfrumuseţare şi au la dispoziţie echipe numeroase de specialişti, care-şi asumă responsabilitatea de-a le face pe divele hollywoodiene să arate cât mai tinere, mai odihnite şi mai frumoase. Iar, pentru a obţine cel mai bun rezultat posibil şi-a le împrospăta tenul clientelor VIP, cosmeticienele din showbizul american sunt în stare să născocească tot felul de proceduri şi tratamente eficiente.

Unul dintre ele este chiar „tratamentul facial al penisului”. Da, da, aţi citit bine! Aşa i se spune la Hollywood şi numele lui n-a pus deloc pe fugă vedetele doritoare de un ten întinerit şi o mină proaspătă, dimpotrivă. Iar una dintre superstarurile care a încercat asemenea procedură este nimeni alta decât Cate Blanchett.

Actriţa a dezvăluit în ediţia australiană a revistei Vogue care este procedura facială preferată de ea. O întrebare cât se poate de banală, la care jurnalistul respectiv a primit un răspuns cu totul neaşteptat! Cate a recunoscut că nu se mai poate sătura de „tratamentul facial al penisului”. Ce este acesta?

Se pare că vedeta din Strania poveste a lui Benjamin Button (2008) nu este singura amatoare de un tratament atât de neconvenţional! De fapt, întregul Hollywood este înnebunit după asemenea procedură cosmetică!

Tratamentul de lux este făcut de cosmeticiana vedetelor, Georgia Louise pe numele ei, care introduce ace minuscule în piele şi inserează cu ajutorul lor un serum ce conţine factorul de creştere epidermină. Mai pe româneşte, celule stem recoltate de pe prepuţul băieţeilor nou-născuţi din Coreea.

Nu e nicio exagerare la mijloc, toate aceste informaţii sunt cât se poate de adevărate! După ce un băieţel este circumcis în Coreea, celulele stem sunt recoltate de pe prepuţul acestuia şi, cu ajutorul lor, se prepară apoi serumul care generează colagen.

Bun, bun, şi cât costă asemenea tratament complet neconvenţional? 650 de dolari pe fiecare şedinţă de „tratament facial al penisului”. O nimica toată, nu?

Foto - ShutterstockRecente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg