Ce fac vedetele atunci când vor să slăbească rapid. Victoria Beckham, adepta shot-urilor cu oţet

1 vedete jpg jpeg

În dorinţa de a arăta din ce în ce mai bine, celebrităţile sunt dispuse să apeleze la diferite diete, unele dintre ele fiind chiar şi neobişnuite. Iată ce fac vedete precum: Victoria Beckham, Christina Aguilera sau Lady Gaga pentru un trup fără cusur!

De cele mai multe ori, stilul de viaţă al celebrităţilor include: regimuri de slăbit sănătoase, sesiuni private de antrenamente sportive, cursuri de exerciţii statice şi de meditaţie. Dar, uneori, atunci când trebuie să participe la un eveniment monden şi trebuie să îşi atingă obiectivele, într-un timp scurt, ele apelează şi la diete „nebuneşti‟. De la shot-uri cu oţet şi chiar la hrană pentru bebeluşi, există o mulţime de strategii pe care vedetele le-au încercat.

Victoria Beckham, Miranda Kerr şi Megan Fox, shot-uri cu oţet

Fosta vedetă Spice Girls şi-a încurajat fanii să încerce să bea două shot-uri de oţet de mere, la prima oară dimineaţa, pe stomacul gol. Victoria Beckham a lăudat beneficiile oţetului chiar şi pe Instagram, când a postat o fotografie cu o sticlă mare de oţet: „Fii curajoasă‟, s-a motivat vedeta.

Victoria nu este singura vedetă care apelează la shot-uri cu oţet, pe stomacul gol. Şi Kourtney Kardashian consumă această băutură de două ori pe zi, Miranda Kerr l-a lăudat de câteva ori în public, iar Megan Fox spune că „îşi curăţă orgaismul‟ cu ajutorul lui.

Potrivit Daily Nutrition, acest lucru se datorează faptului că oţetul conţine acid acetic, care poate ajuta la arderea grăsimilor, la îmbunătăţirea digestiei şi la accelerarea metabolismului.

Beyonce are propria băutură

Când Beyonce a vrut să scape rapid de kilogramele în plus, pentru rolul ei din „Dreamgirls‟, ea a băut de 12 ori pe zi, un amestec de lime / suc de lămâie, sirop de arţar, piper cayenne şi apă. Timp de 14 zile, Beyonce a consumat doar această băutură şi legume. Acest truc poate ajuta la detoxificarea organismului şi poate accelera metabolismul, însă nu este lipsit de riscuri, având în vedere că meniul zilnic conţine puţine calorii.

Gwyneth Paltrow îşi curăţă organismul cu lapte de capră

Pe lângă dietele pe care le-a ţinut de-a lungul timpului, Gwyneth Paltrow a încercat şi detoxificarea organismului cu lapte de capră. Ea a spus pentru „Shape‟: „Tocmai am încercat să mă detoxific cu lapte de capră, timp de opt zile, pentru a-mi scăpa organismul de paraziţi. A fost foarte interesant. A trebuit să îl încerc şi m-am simţit atât de bine după el…‟, a punctat ea. Dr. Jen Gunter a declarat, pentru „Mirror” că această dietă este „periculoasă‟, spunând că dieta restrictivă poate îmbolnăvi oamenii.

Lady Gaga şi Jennifer Aniston consumă hrană pentru bebeluşi

Populară în rândul vedetelor, dieta alimentară care conţine hrană pentru bebeluşi presupune consumul de 10 până la 15 borcane cu mâncare pentru copii, la micul dejun şi la prânz. Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow şi Lady Gaga sunt doar o parte dintre vedetele care au încercat acest regim, însă potrivit specialisului Natalie Rizzo, aeastă dietă este prea restrictivă: „Cineva care urmează acest tip de dietă, se va plictisi repede şi nici nu va beneficia de proteinele şi de grăsimile esenţiale‟, a spus ea, pentru „Prevention‟.

Christina Aguilera ţine Dieta Curcubeu

Atunci când vrea să slăbească rapid, artista Christina Aguilera consumă alimente „colorate‟. Mai exact, apelează la Dieta Curcubeu. Acest regim funcţionează astfel: în prima zi se consumă alimente albe, în a doua zi doar alimente roşii, în ziua a treia doar verdeţuri, în a patra zi doar alimente portocalii, în ziua a cincea doar mâncăruri violet, în ziua a şasea alimente galbene, iar în ultima zi din toate, câte puţin. Complicat?

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg