Ce face Kristen Bell pentru a avea un ten impecabil. Trucul ei: prosopul fierbinte aplicat pe faţă

1 kristen bell jpg jpeg

Actriţa Kristen Bell este admirată pentru aspectul fizic, în special pentru tenul impecabil, fără impurităţi. La 41 de ani, Kristen arată la fel ca la 20, şi le împărtăşeşte tuturor secretele sale pentru o piele frumoasă şi tânără.

În anul 2011, actriţa a devenit ambasadoare în acest domeniu, iar odată cu asta, a apărut în mai multe publicaţii, în care a vorbit despre obiceiurile pe care le are pentru o piele sănătoasă şi fermă. I-a plăcut atât de mult această zonă, încât şi-a creat şi propria linie cu produse de îngrijire a pielii, care conţine diverse creme hidratante pentru faţă, produse pentru demachiere şi uleiuri pentru ten şi buze. „Uleiul de cocos este preferatul meu. Îl folosesc pentru a mă demachia, dar uneori îl aplic şi pe vârfurile părului şi pe cuticule‟, a spus ea. 

În ceea ce priveşte rutina ei de îngrijire, Kristen este atentă să respecte paşii pe care îi consideră esenţiali. În primul rând, niciodată nu adoarme machiată, o regulă esenţială, pe care o recomandă toţi profesioniştii: „Nu mă culc niciodată machiată. Folosesc şerveţele demachiante şi mă spăl de două ori pe faţă‟, a spus ea.

Aplică un prosop fierbinte pe faţă, dimineaţa şi seara

Kristen are o metodă specială pentru „a-şi trezi‟ faţa. Ea aplică un prosop fierbinte pe ten: „Prosopul fierbinte atrage tot fluxul de sânge către faţa mea şi mă trezeşte, într-un fel. Fac asta chiar şi înainte să mă machiez‟, a completat ea. Apoi, îşi curăţă tenul de impurităţi şi aplică uleiuri: „Eu am tenul uscat, iar uleiurile sunt esenţiale‟, a completat ea.

De asemenea, un alt lucru important pe care actriţa îl face este utilizarea produselor cu protecţie solară, atât în perioada verii, cât şi în timpul iernii: „Protecţia solară mă ajută să îmi menţin aspectul tânăr al feţei. O aplic pe tot parcursul zilei, mai ales sub ochi, atunci când conduc, pentru că soarele din California este puternic. Protecţia este importantă în toate anotimpurile. Folosesc produse care conţin acid lactic şi acid hialuronic. Acidul hialuronic îţi îmbunătăţeşte pielea din interior, spre experior‟, a spus ea.

Ce sfat important a primit de la mama ei?

Într-un interviu pentru 29 Secrets, Kristen a mărturisit că mama ei a avut o mare influenţă asupra obiceiurile ei de frumuseţe şi a învăţat-o să fie preventivă: „Mama m-a învăţat foarte devreme că este necesar să fiu preventivă şi să am un regim complet de îngrijire, inclusiv să folosesc cremă cu protecţie solară, ca să mă bucur mai târziu de pielea mea‟. Urmând exemplul mamei, acum le insuflă aceleaşi valori şi copiilor ei: „Este mult mai uşor să îi înveţi pe copii prin propriul exemplu, decât să le spui în mod constant ce să facă. Dacă tu te dai cu protecţie solară, copiii te vor suna şi îţi vor cere să îi dai şi pe ei‟, a spus actriţa.

3 kristen bell jpg jpeg

Sursă foto: Shutterstock, Instagram Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg