Ce legătură există între riduri şi statul la calculator?

1 74182 original jpg jpeg

Femeile se confruntă cu ridurile cu 10 ani mai devreme decât ar trebui să se întâmple în mod normal, din cauza faptului că îşi petrec aproape întreaga zi în faţa monitorului şi a telefonului mobil.

Calculatorul provoacă apariţia ridurilor

Chirurgii esteticieni au constatat că persoanele tinere,începând cu vârsta de 25 de ani sunt mai predispuse apariţiei ridurilor decât cele din generaţiile anterioare. Conform unui studiu,acestea ar petrece în jur de 25 de ore pe săptămână în mediul online.După ore întregi de stat în faţa monitorului,acasă sau la serviciu,efectele sunt uşor de bănuit:apariţia ridurilorverticale pe frunte şi a ridurilor orizontale în colţul ochiului.

Cum poţi preveni apariţia ridurilor

Păstrează aproximativ 60-80 de centimetri între tine şi ecran atunci când lucrezi la calculator. Monitorul trebuie să fie poziţionat la nivelul ochilor. Lacrimile artificiale îţi pot fi de mare folos dacă te confrunţi cu oboseala ochilor. Din când în când este bine să îţi iei muţi privirea de la ecran şi să o fixezi câteva secunde pe un obiect îndepărtat. În weekend ia o pauză şi odihneşte-te,asta înseamnând să nu lucrezi şi de acasă.

CIteşte şi:Remedii naturale pentru ridurile din jurul ochilor

Statul la calculator dăunează vederii

Pe lângă faptul că în timpul celor câteva ore petrecute în faţa monitorului muşchii feţei devin inevitabil încordaţi şi în timp se formează ridurile,îşi fac simţită prezenţa şi primele simptome ale oboselii oculare. Ochii se înroşesc,se usucă,vedereadevine înceţoşată şi pot apărea frecvent şi durerile de cap. S-a constatat că femeile sunt mai afectate de aceste tulburări decât bărbaţii.

Radiaţii periculoase

Atât ecranele televizoarelor,cât şi calculatoarelor emit radiaţii nocive pentru sănătate. Nu este recomandată deloc amplasarea acestora în dormitor,pentru că emit radiaţii chiar şi atunci când nu funcţionează. Efectul acestora se vede asupra întregului organism,inclusiv asupra tenului tău.

CIteşte şi:Exerciţii care te scapă de riduri

sursă foto:pinterestRecente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg