Ce mănâncă viitoarea regină într-o zi. Kate Middleton are şi o plăcere nevinovată: desertul cu caramel

1 kate jpg jpeg

Nu degeaba este admirată, în întreaga lume, pentru silueta ei! Kate Middleton este foarte atentă la aspectul ei fizic şi la meniul zilnic. Ea are o viaţă activă şi este preocupată şi de ceea ce mănâncă. Eşti gata să descoperi ce se află în meniul ei?

În ciuda faptului că Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, are un program destul de agitat, ea îşi respectă întocmai rutina în care sunt incluse obiceiurile sale sănătoase şi echilibrate. Fiind una dintre cele mai urmărite femei din lume, mulţi şi-au dorit să afle care este secretul ei pentru a rămâne mereu în formă.

De fapt, secretele dietei sale sunt cele mai căutate de pe Google, din familia regală, având aproximativ 55.000 de căutări pe an. Acest lucru arată că alegerile alimentare ale lui Kate au generat de şapte ori mai multe căutări pe Google decât toate dietele regale la un loc.

Ce mănâncă Ducesa de Cambridge la micul dejun?

Atunci când îşi începe ziua, Kate Middleton pregăteşte un mic dejun săţios, care îi stimulează energie pe tot parcursul zilei. Ea alege, de cele mai multe ori, fulgi de ovăz, care sunt bogaţi în: proteine, fibre şi carbohidraţi cu ardere lentă. Ovăzul este apreciat pentru proprietăţile sale de a scădea nivelul de colesterol „rău‟ şi pentru că promovează sănătatea intestinală.

În plus, pe lângă ovăz, Ducesa creşte aportul de antioxidanţi, optând pentru smoothie-uri de casă. Se ştie că lui Kate îi place smoothie-ul din: spanac, kale, spirulină şi alge.

Ce conţine masa de prânz a lui Kate Middleton

Chiar şi la ora prânzului, Kate contină să consume alimente bogate în antioxidanţi şi se asigură că introduce în meniul ei o mulţime de ingrediente crude. La prânz, de cele mai multe ori, ea optează pentru o salată din: pepene verde, avocado, ceapă, castraveţi şi brânză feta. Însă atunci când nu găseşte pepene suculent pe piaţă, ea preferă kebab-urile de legume şi curry.

Gustările preferate - măslinele

Când vine vorba de a-şi potoli pofta de mâncare, Kate nu se dă în lături de la micile gustări dintre mese! Ducesa consumă între prânz şi cină: fructe crude, goji sau floricele de porumb. De asemenea, Kate este cunoscută şi pentru plăcerea sa „nevinovată‟ - măslinele. În timpul vizitei sale din 2018, de la Spitalul Great Ormond Street, din Londra, ea i-a spus unui pacient: „Obişnuiesc să mănânc multe măsline. Din copilărie fac asta‟, a spus ea. În plus, măslinele sunt adorate şi de fiica sa, Charlotte.

La cină: pui fript, pizza, paste sau sushi

De multe ori, la cină, Kate Middleton preferă să gătească pentru întreaga sa familie. Ea îl răsfaţă pe William, cu felul său preferat de mâncare - puiul fript. De asemenea, în trecut, ea a spus că în cinele ei sunt incluse şi mâncărurile pe care le iubesc cel mai mult copiii săi: pizza sau paste de casă. Atunci când nu găteşte, lui Kate îi place să mănânce sushi.

Plăcerea nevinovată a lui Kate Middleton - budinca Toffee

În ciuda faptului că este cunoscută pentru că face alegeri alimentare sănătoase, Kate nu se dă în lături nici de la dulciuri. Darren McGrady, fostul bucătar al familiei regale, a dezvăluit că desertul favorit al lui Kate este budinca Toffee - un desert clasic englezesc care conţine un pandişpan făcut din curmale tocate şi este acoperit cu un sos dulce de caramel. Acest desert se poate consuma cu o îngheţată de vanilie sau cu o ceaşcă fierbinte de cafea.

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg