Ce nu ştiai despre Celine Dion

1 78199 original jpg jpeg

Celine Dion şi-a început cariera la vârsta de 12 ani iar până în prezent a înregistrat albume atât în engleză cât şi în franceză, şi multe dintre melodiile lansate au fost hituri. Dar viaţa nu a fost întotdeauna uşoară pentru cântăreaţa Celine Dion, în ciuda succesului său timpuriu.

De la o copilărie săracă până la pierderea soţului ei, cântăreaţa a trebuit să depăşească multe obstacole. Nu este o coincidenţă că unul dintre cele mai iconice hituri se numeşte "My Heart Will Go On" - Celine Dion este un exemplu strălucitor de triumf în faţa adversităţii.

Muzica este în sângele ei

Părinţii cântăreţei sunt, de asemenea, muzicieni iar în copilărie Celine îi însoţea în turnee. Câţiva ani mai târziu, părinţii ei au deschis un bar în care se cânta la pian, iar micuţa Celine a început să cânte, încântându-i pe oamenii din local cu vocea sa. Mama ei a ajutat-o mai târziu să scrie o melodie, pe care a înregistrat-o şi care a dus la primul ei contract de înregistrare la vârsta de 12 ani.

S-a născut într-o familie numeroasă

Megastarul s-a născut într-o familie numeroasă, având o situaţie financiară precară. Cea mai mică din cei 14 copii, viaţa nu a fost uşoră pentru Celine. Cu atât de mulţi copii, casa a fost supraaglomerată. ”Am fost trei, patru în acelaşi pat. Nu aveam propria cameră”, a declarat Celine Dion pentru CBS News.

În ciuda faptului că lipseau banii, Celine Dion spune întotdeauna că familia ei nu era săracă acolo unde era cu adevărat important. "Am primit dragoste, afecţiune şi sprijin", a declarat ea pentru Vanity Fair. "Ce altceva am avut nevoie?"

Şi-a întâlnit viitorul soţ la vârsta de 12 ani

Celine avea doar 12 ani când a întâlnit dragostea vieţii ei, deşi nu o cunoştea atunci. După cinci ani cântăreaţa a început să aibă o relaţie cu managerul ei, René Angélil, în ciuda diferenţei de vârstă de 26 de ani. Mama ei nu a aprobat la început relaţia, dar a acceptat-o în cele din urmă. "Nu avea de ales", a declarat Celine Dion pentru Access Hollywood. "Dragostea a câştigat".

Faima nu este atât de importantă pentru ea

Multe celebrităţi îşi schimbă atitudinea odată ce devin celebre, dar Celine Dion a rămas aceeaşi pe tot parcursul carierei. "Nu are nimic de-a face cu albumele, banii, premiile şi câte înregistrări am vândut. Sunt încă pe scenă, pentru că încă mai iubesc această parte a vieţii mele, dar cea mai mare mândrie, ceea ce eu consider cel mai mare succes al meu, este familia mea - cei trei copii", a spus cântăreaţa pentru Taste of Life.

Îi place să stea acasă alături de familie

În ciuda strălucirii şi glamourului, cântăreaţa Celine Dion a fost mereu mai fericită când se relaxează acasă. Ea preferă să-şi petreacă timpul cu familia. "Eu nu sunt o fată de petrecere", a spus ea în 2007.

Celine Dion este o carte deschisă

Poate că realitatea lui Dion a făcut-o atât de iubită de fanii ei. Dion cu siguranţă crede aşa. "Am fost o carte deschisă toată viaţa mea şi cred că de aceea mă apreciază oamenii şi eu îi apreciez pe cei care sunt ca mine", a declarat ea pentru revista V.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg