Ce produse de îngrijie pot fi înlocuite de avocado

simeon stalpnicul png

Acest fruct este un ingredient-minune nu doar când este folosit în bucătărie, ci şi în ritualul de îngrijire, pentru că hidratează pielea şi întăreşte părul. De aceea, nu e de mirare că există produse de înfrumuseţare înlocuite de avocado.

Bogat în antioxidanţi,vitamine şi grăsimi hidratante,avocado face minuni pentru pieleata. Îl poţi folosi cu încredere dacă rămâi fără unul sau mai multe produse de înfrumuseţare,pe care le foloseşti frecvent,cum ar fi laptele demachiant.

Loţiune pentru corp

Pasează o jumătate de avocado,aplică-l pe ten şi lasă-l să acţioneze măcar un sfert de oră. Clăteşte-te apoi cu apă mai rece,ca să închizi porii,şi nu uita să repeţi operaţiunea aceasta măcar o dată pe săptămână. Pielea ta va fi mai suplă şi o vei hidrata în profunzime.

Mască hrănitoare pentru păr

Ai ajuns la fundul recipientului şi simţi că fără mască de păr nu poţi ieşi din casă? Nu-ţi face griji! Părul tău va arăta minunat dacă aplici pe toată suprafaţa lui o pastă care conţine jumătate de avocado,sucul de la o jumătate de lămâie şi puţin ulei de măsline.

Ai zice că faci o salată,nu? Ei bine,acest amestec este hrănitor şi binefăcător şi pentru păr,mai ales pentru firele deshidratate şi deteriorate din cauza vopsirilor repetate. Lasă masca pe păr 20 de minute. E bine să o aplici o dată pe săptămână.

Anticearcăn

Vitamina Ceste un ingredient des întâlnit în formulele pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor,iar avocado conţine o cantitate importantă din această vitamină. Lipeşte o felie din acest fruct pe ochi,ţine-o un sfert de oră şi vei ameliora pungile de sub ochi.

În plus,se produce şi o decolorare vizibilă a cearcănelor. Încearcă remediul după o noapte albă sau după o perioadă încărcată şi vei rămâne surprinsă de rezultate.Recente

Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg