Ce reguli trebuie să respecte King Kong în fiecare film

1 profimedia 0585847969 jpg jpeg

King Kong este un personaj intrat în cultura pop de aproape un secol. Din 1933, această maimuţă gigantică a cucerit publicul pe marile şi micile ecrane. Indiferent că e vorba de pelicula din 1933, de remake-urile ulterioare din 1976 şi 2005 sau de cel mai recent film "Godzilla vs. Kong", sunt câteva reguli pe care gorila-vedetă trebuie să le respecte în orice peliculă.

În mod uimitor, după aproape 90 de ani şi multe filme, King Kong a rămas un personaj constant, aproape neschimbat, chiar dacă aventurile lui s-au adaptat vremurilor moderne, în ultimele ecranizări. Totuşi, există câteva tipare care sunt aceleaşi indiferent de scenariul filmului şi de secolul în care a fost produs.

În aproape fiecare versiune, maimuţa formează un fel de ataşament faţă de un personaj feminin. Indiferent de versiune, pasiunea lui Kong pentru aceste femei duce, inevitabil, la distrugerea sa.

Chiar şi cele mai recente adaptări ale personajului King Kong, îl descriu ca o creatură care este în mod constant abuzată şi manipulată de oameni. Uneori, este chiar vânat de oameni, care îl prcep ca fiind doar un monstru.Personajul este solitar şi trăieşte singur pe insula sa, iar problemele încep numai atunci când oamenii reapar în viaţa lui.

Doar două lucruri au reuşit vreodată să prezinte o ameninţare pentru Kong: armata americană în întregul ei şi un dinozaur de statură apropiată. În rest, personajul chiar este "rege". Sigur, un atac coordonat al armatei  - incluzând şi lansatoare de rachete - , îl poate ucide, în cele din urmă. Cu toate acestea, acest lucru este de obicei portretizat în filmele din serie mai mult ca o tragedie şi ca o greşeală, decât ca o victorie asupra maimuţei gigantice.

FOTO ProfimediaRecente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg