Ce spune culoarea ojei de pe unghii despre personalitatea ta?

1 68090 original jpg jpeg

Atunci când alegi cu ce culoare să îţi faci manichiura, probabil că nu te gândeşti la ce ar putea spune asta despre personalitaea ta.

Roz perlat te face să arăţi ca o profesionistă

Rozul deschis este cea mai fericită alegere în materie de lac de unghii. Culoarea este perfectă pentru munca de birou,pentru plimbări sau pentru o ocazie deosebită şi întotdeauna pare că ai o manichiură curată şi adecvată. Purtând o nuanţă sidefie indici faptul că apreciezi profesionalismul  şi că mereu te străduieşti să faci impresie bună.

Roşu transmite încredere

Greu de ignorat,lacul de unghii în nuanţa de roşu arată lumii că eşti încrezătoare şi gata să ieşi în evidenţă. Culoarea roşie este încă clasică. Nu îţi fie teamă să porţi această nuanţă chiar şi la birou.

Alb,înseamnă că eşti deschisă la orice

Un lac de unghii alb curat îţi oferă posibilităţi fără sfârşit. Culoarea arată proaspăt şi aerisit în timpul verii şi clar şi elegant,în timpul iernii. Deoarece o manichiura albă se poate strica cu uşurinţă,iar fiecare defect se vede cu uşurinţă,aceasta este purtată de persoanele care investesc timp şi efort în aspectul lor. În cazul în care alegi lacul de unghii alb,aşteaptă-te să faci multe drumuri la salon.

Lac de unghii incolor,semn că eşti prea ocupată

Este întotdeauna mai bine să alegi un lac transparent,decât să umbli cu oja ciobită. Atunci când eşti prea ocupată,chiar şi câteva săptămâni,cel mai bine este să sari peste culorile care necesită o întreţinere riguroasă. Un lac incolor le spune oamenilor că te interesează aspectul fizic şi că acorzi atenţie la detalii,dar că eşti presată de timp.

Desenele artistice arată că iubeşti creativitatea

O manichiura îndrăzneaţă le spune oamenilor că nu îţi este frică de asumarea riscurilor şi că apreciezi individualitatea. De asemenea,asta arată că eşti dispusă să petreci mult timp la salon. Unghiile florale nu sunt pentru femeile al căror scop este să stea cât mai puţin timp la manichiuristă.

Culorile tari,semn al tinereţii

Albastru safir,verde smarald,ametist şi purple sunt un pic mai mult decât rozul clasic şi decât roşu,dar nu la fel de ţipătoare ca unghiile neon. În cazul în care crezi că ies prea uşor în evidenţă la mâini,încearcă-le pe degetele de la picioare.

Neonul transmite spontaneitate

Dacă lucrezi într-un birou conservator,sau chiar uşor conservator,foloseşte tonurile de neon pentru vacanţe şi timp liber. Culorile luminoase îţi dau un aer tineresc,şi atunci când manichiura nu este făcută bine,poate arăta chiar ieftin.

Negrul este pentru femeile fatale

Înt-un mod similar cu îmbrăcămintea neagră,aceast tip de manichiură transmite putere şi autoritate şi arată că nu este uşor să fii dată peste cap. Pentru o alternativă mai liniştită,încearcă bleumarin sau gri. Ambele culori arată elegant şi se vor potrivi cu tot ce ai în dulap.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg