Ce spune despre tine machiajul pe care-l porţi!

1 63503 original jpg jpeg

Tipul de machiaj ales de tine nu este unul la întâmplare. Acesta poate spune despre persoana ta mai multe decât îţi poţi închipui. De multe ori, stilul de make-up face diferenţa dintre personalitatea ta şi modul cum te percep ceilalţi.

Fie că vrei să îţi subliniezi trăsăturile într-un mod mai evident sau pur şi simplu vrei să afişezi o anumită imagine celor din jur,ţine cont de ceea ce te reprezintă,când vine vorba despre machiaj,haine şi chiar modul de a vorbi şi de a gesticula.

Când e prea multă culoare

Când lucrezi în domenii cum sunt industria modei sau cea cosmetică este firesc să foloseşti culorile tari când te machiezi. Este cumva un obicei obişnuit să utilizezi gene false ori fard de obraz sidefat.

Însă poate fi destul de neplăcut să te fardezi strident la locul de muncă,mai ales dacă activezi într-un domeniu cum este cel bancar. Machiajulstrident ar putea să spună că nu te-ai maturizat sau vrei să pari mai tânără decât eşti.

Sprâncene conturate greşit

Forma sprâncenelor le dă expesivitate,care trădează multe lucruri despre felul tău de a fi. Când au forma potrivită cu tipul feţei,sunt îngrijite şi pline,sprâncenele întăresc atitudinea încrezătoare pe care o ai.

Conturul neregulat al sprâncenelor sau faptul că sunt subţiri şi arcuite,ca şi cum ai comanda tot timpul sau,dimpotriva,ai fi mirată,îţi poate creea o imagine de om pe care nu te poţi încrede prea mult.

Cicatrici pe faţă

Un studiu recent spune că oamenii care au semne permanente pe faţă,incluzând cicatrici şi semne de naştere nu sunt prea bine văzuţi în timpul interviurilor pentru joburi.

Se pare că semnele distinctive le distrag atenţia intervievatorilor şi acest lucru are consecinţe negative asupra participanţilor la interviu.

Dacă sunt foarte vizibile semnele,încearcă să le ascunzi pe cât posibil cumachiajmedical.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg