Ce spune soţia lui Mark Zuckerberg despre hainele fondatorului Facebook şi care este, de fapt, îngrijorarea ei

1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg

Mark Zuckerberg este unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume. Totuşi, fondatorul Facebook a fost acuzat în repetate rânduri că poartă haine ieftine şi aparent banale. Multe ziare l-au acuzat că este zgârcit, mai ales când a declarat că are acasă un singur sertar cu haine.

Considerat unul dintre cei mai influenţi oameni ai momentului, Mark Zuckerberg nu are vestimentaţia pe lista lucrurilor sale importante. Spre deosebire de marii milionari ai lumii, Mark nu investeşte mulţi bani în haine şi spune că poartă în fiecare zi acelaşi tricou simplu, de culoare gri. Deşi Zuckerberg este modest în ceea ce priveşte stilul vestimentar, nu acelaşi lucru îl putem spune despre soţia lui, Priscilla Chan. Priscilla pune mare accent pe hainele pe care le poartă şi deţine multe obiecte vestimentare scumpe în garderoba ei.

1 dulapul lui mark zuckerberg jpg jpeg

(Dulapul cu haine al lui Mark Zuckerberg)

Mark Zuckerberg, probleme în facultate?

Priscilla Chan s-a născut în Statele Unite ale Americii. Deşi ea este de origine americană, părinţii ei sunt chinezi şi au trăit în Vietnam, părăsind ţara cu ajutorul unei bărci de refugiaţi. Chan a crescut vorbind cantoneză şi a fost primul absolvent de colegiu din familia ei. Acum, după terminarea studiilor Chan este pediatru şi filantrop. Mark şi Chan s-au întâlnit în facultate, pe vremea când urmau studiile Universităţii Harvard, în anul 2003. În timpul unei petreceri dată de studenţii de la Harvard, Chan şi Mark s-au întâlnit la coadă la baie. Chan îşi aminteşte că Mark era un tip tocilar, fără prea mult umor, dar şi fără ambiţie. La prima întâlnire, Chan a dezvăluit faptul că Mark i-a spus că ar prefera să iasă mai degrabă la o întâlnire cu ea, decât să înveţe pentru un examen important, iar ea a crezut că acesta nu va reuşi niciodată în viaţă dacă nu se concentrează pe studii.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Mark Zuckerberg (@zuck)

O postare distribuită de Mark Zuckerberg (@zuck)

Ce părere are Priscilla Chan despre hainele soţului său

În ciuda criticilor care îi sunt adresate lui Mark, Chan este împăcată cu stilul vestimentar al soţului său. Într-un interviu acordat lui Savannah Guthrie, pentru NBC News, Chan a declarat că: „Sunt mulţumită  de orice vrea să poarte, atâta timp cât este potrivit pentru locul unde merge. Deci celebrul tricou nu îl poate purta la nunţi şi nici la o petrecere pentru copii. Dar în schimb poate purta orice vrea el, sunt pro-glugă. Mai degrabă sunt îngrijorată în ceea ce priveşte alimentaţia lui, decât stilul său vestimentar‟, a spus Chan.

Sursă foto: People, Pinterest, InstagramRecente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg