Ce transformări a mai suferit bărbatul Ken de când a devenit femeie. Vezi cum arăta înainte

1 88124926 209555883565595 8649924419080914416 n jpg jpeg

A cheltuit sume uriaşe ca să arate ca păpuşa Ken, dar nu s-a mulţumit cu aspectul său, aşa că şi-a dorit să devină o ,,Barbie”. La începutul anului 2020, modelul brazilian Rodrigo Alves îşi anunţa transformarea în femeie pe reţelele sociale.

„Sunt cunoscut drept bărbatul Ken, dar în interiorul meu întotdeauna m-am simţit ca Barbie. E un sentiment minunat să pot spune, în sfârşit, lumii că sunt femeie”, declara Rodrigo Alves pentru Sunday People.

Roddy, cum îi place să i se spună acum, a mărturisit că ani la rând s-a chinuit să trăiască precum un bărbat. Şi-a injectat silicon în abdomen pentru a-şi forma pătrăţele, şi-a pus muşchi falşi în braţe şi şi-a operat faţa. După un timp a realizat că toate acestea l-au îndepărtat de adevărata să fire, cea feminină.

stanga
dreapta
2 barbatul ken rodrigo alves jpg jpeg
3 barbatul ken rodrigo alves jpg jpeg
4 barbatul ken rodrigo alves 1 jpg jpeg
5 rodrigo alves jpg jpeg
7 barbatul ken 1 jpg jpeg

De când a devenit femeie, Roddy nu a încetat cu operaţiile plastice. Ba dimpotrivă, şi-a dorit forme voluptuoase, ca să semene cu Jennifer Lopez sau cu Kim Kardashian. Recent, pentru intervenţia de mărire a feselor, modelul, în vârstă de 36 de ani, a cheltuit nu mai puţin de 30.000 de lire sterline. Potrivit declaraţiilor acordate presei britanice, Roddy spune că se simte mai atrăgătoare:

„Vreau să fiu o femeie voluptuoasă, iar acum mă simt sexy pentru prima dată în viaţă!”

barbatul ken rodrigo alves femeie jpg jpeg

În ultimele luni, pe lângă noile transformări, Roddy şi-a mai atins un obiectiv, acela de a fi în atenţia publicului. Este tot mai des invitată în show-uri de televiziune, atât în ţara natală Brazilia, cât şi în Europa.

Sursa foto: telegraf.com.ua/Instagram