Ce trebuie să ştii despre bronzarea artificială

1 65269 original jpg jpeg

Cum mersul la solar a fost controversat în ultimii ani, datorită riscurilor prea mari de îmbolnăvire cu cancer la piele, au apărut şi alte tipuri de bronzare artificială. Aşadar, iată ce trebuie să ştii despre bronzarea artificială.

Bronzarea artificială este una din metodele de a duce cu tine vara pe tot parcursul anului. Bronzul exotic şi foarte frumos se poate păstra acum şi în anotimpurile reci,aşa că nu trebuie să îţi mai faci probleme. Cum mersul la solar a fost controversat în ultimii ani,datorită riscurilor prea mari de îmbolnăvire cu cancer la piele,au apărut şi alte tipuri de bronzare artificială. Aşadar,iată ce trebuie să ştii despre bronzarea artificială.

Ce trebuie să ştii despre bronzarea artificială – cum să te bronzezi fără riscuri şi ce presupune bronzul cu loţiunile cu DHA

Una dintre metodele de bronzare artificială este bronzarea organică. Aceasta conţine DHA,ingredientul de bază din soluţiile de bronzare,care atunci când intră în contact cu primul strat de celule ale epidermei,generează colorarea acestuia,adică bronzarea. Aşadar,această loţiune de bronzare organică cu DHA acoperă foarte bine toată suprafaţa pielii,nelăsând pete sau dungi neplăcute. Mai mult,bronzul arată cât se poate de natural.

Aceste loţiuni bronzante conţin DHA şi alte ingrediente de bronzare organică,precum şi ulei de ricin,care asigură hidratarea şi hrănirea pielii. Bronzul este unul foarte uniform,lucios şi durează între 7 şi 9 zile,după cum detaliază saloanele care folosesc aceste loţiuni de bronzare.

Se recomandă ca înainte cu 48 de ore de la aplicarea loţiunii,să se efectueze cât mai eficient exfolierea pielii,cu mare atenţie în locurile cu piele groasă,precum coate şi genunchi. În ziua aplicării,nu sunt recomandate cremele de piele sau gelurile de duş,machiajul. De asemenea,ai nevoie de haine pentru bronzare.

După aplicarea loţiunii,aceasta se lasă să se usuce integral,cât mai bine. Nu se recomandă udarea pielii timp de 8 ore după aplicare,aşa că cel mai bine este să laşi duşul pentru a doua zi. De asemenea,ar fi bine să nu întreprinzi activităţi care necesită efort,ar fi bine să nu transpiri până când nu faci primul duş. La duş,dacă vezi că bronzul se duce,nu te speria,pielea se bronzează în următoarele 12 ore.

Ce trebuie să ştii despre bronzarea artificială – cât durează bronzarea artificială organică şi la ce să te aştepţi după procedură

Dacă vrei ca bronzul să dureze cât mai mult ai grijă ca după fiecare duş că foloseşti cremă emolientă de corp,să eviţi exfolierea pielii,băile prea lungi,înotul în bazin des.

O şedinţă de bronzare organică durează 10 minute. Bronzul nu apare imediat,ci după aproximativ o oră şi se va vedea cum trebuie după 8-24 de ore. Un bronz frumos şi rezistent necesită,totuşi,repetarea şedinţei o dată pe săptămână.

În ceea ce priveşte riscurile bronzării cu DHA s-a dovedit că acest tip de bronzare artificială este mai puţin toxic decât aspirina,sarea de masă şi cafeaua. Aşadar,atâta vreme cât nu există riscuri,rezultatele sunt extraordinare,este una dintre cele mai bune metode de bronzare.

Bronzul obţinut este bronzul jamaican,adică maro închis,iar după câteva zile devine auriu. Nu există riscul de a rămâne cu pete,dungi sau cu pielea portocalie. O şedinţă pe săptămână este suficient pentru a păstra bronzul cât mai intens şi uniform. La prima şedinţă este bine să nu exagerezi cu aplicare dublă,deoarece există posibilitatea să fii alergică la produsele autobronzante.

Inhalarea şi intrarea în ochi a produsului nu reprezintă ceva periculos,însă se recomandă mare atenţie în timpul şedinţelor. În cazul în care hainele se pătează,aceste produse ies la prima spălare de cele mai multe ori. Oricum,se recomandă să porţi haine închise la culoare când mergi la şedinţă. Persoanele care sunt însărcinate ar trebui să consulte medicul înainte de a apela la procedură,precum şi persoanele care suferă şi de alte afecţiuni şi nu ştiu dacă le-ar dăuna. Doar medicul poate să îndrume în aceste cazuri. O şedinţă pentru bronzare organică costă,în funcţie de salon,între 60 şi 80 de lei.

Ce trebuie să ştii despre bronzarea artificială – bronzarea artificială cu henna,una dintre cele mai noi proceduri

Un alt tip de bronzare artificială şi naturală este bronzul organic cu henna. Henna este o plantă utilizată de secolele pentru colorarea pielii şi părului,folosită datorită unui agent de colorare pe care îl conţine. Bronzarea cu henna este cât se poate de naturală,aşa că merită să încerci. Înainte de asta,ce ar trebui să ştii despre acest tip de bronzare artificială.

Şedinţa de bronzare cu henna presupune duş pentru umezire,gomaj foarte fin pe tot corpul şi gomaj mai aspru pentru coate,genunchi,mâini şi tălpi. Se înlătură substanţa exfoliantă de pe piele şi se aplică pasta cu henna,care de obicei miroase a cafea,deoarece produsul de bronz poate conţine şi cafea. Se împachetează apoi tot corpul cu folie şi se lasă soluţia să acţioneze la căldură,în pătură termică. Se stă în pătură cam 20 de minute. Separat,se procedează la fel cu mâinile şi tălpile şi se stă 10 minute. După procedură se mai face un duş.

Ce este important de ştiut este faptul că după procedură,de cele mai multe ori rămân pete,dar acestea trec în câteva ore. Pentru un bronz superb şi rezistent ai nevoie de cel puţin 4 şedinţe de bronzare cu henna,apoi o şedinţă pe lună pentru menţinere. Este recomandat să mergi la şedinţă îmbrăcată în haine închise,lejere şi să eviţi să porţi haine transparente sau care să lase să se vadă pielea prea mult. O şedinţă pentru o bronzare artificială cu henna costă în jur de 140 de lei,preţul poate să scadă la abonamente sau poate să difere de la un salon la altul.

  



Recente

shutterstock 652113901 jpg
cover Culoarea anului 2025 e aici! Află de la Grup Transilvae cum să o integrezi în creațiile tale jpg
7 charlize theron shutterstock 536111023 jpg jpeg
Cardi B  Shutterstock jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  25   2024 jpeg
Khloe Kardashian  sursa foto   Shutterstock jpg
Tânăr și niliniștit  foto   Shutterstock jpg
angelina Jolie  foto   Shutterstock jpg
featured image (3) jpg
Serena Williams  sursa foto   Shutterstock jpg
Miley Cyrus  foto   Shutterstock jpg
1 jamie foxx shutterstock 1325983100 jpg jpeg
Nicole Kidman  foto   Shuttestock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  sursa foto   Instagram jpg
las vegas jpg
Jennifer Garner  sursa   Shutterstock jpg
Damian Draghici   Meditatii Romanesti 7 jpg
Elle Macpherson  foto   Shutterstock jpg
actrița Teri Hatcher  foto   Shutterstock jpg