Ce tunsori se poartă în 2016

1 67775 original jpg jpeg

Începe primăvara cu o schimbare şi inspiră-te din următoarele modele de tunsori. Alege-o pe aceea care ţi se potriveşte şi îndrăzneşte să-ţi porţi părul cu atitudine!

Noile tendinţe în materie de coafuri şi tunsori pentru 2016 se referă la părul lung,stil bob,tunsorile bob pntru păr mediu şi câteva exemple de tunsori ideale pentru părul scurt şi potrivite pentru orice tip de vârstă.

Şi anul acesta se poartă tunsorile asimetrice,aşa că poţi miza pe acestea,dacă ai nevoie de un look proaspăt şi la modă. Indiferent ce coafură alegi,totul e să te reprezinte.

Bobul scurt şi asimetric

Revine în forţă bobul asimetric. Fie că ai părul scurt sau mediu,tunsoarea tip bob este la modă şi avantajează majoritatea fizionomiilor. Ca să fie un bob mai special,lasă părul ceva mai lung într-o parte şi ceva mai scurt în cealaltă. Vei obţine o coafura elegantă cu doar câteva produse,cum sunt şamponul uscat,ceara modelatoare şi spuma.

Ca să fii în tendinţe,tundeţi bretonul drept sau mizează pe cel inegal,şuviţat,în diferite dimensiuni. În funcţie de fiziononomie,încearcă varianta până la urechi sau până la maxilar. E atât de simplu să-l coafezi! În zilele importante la serviciu,îl poţi întinde cu placa,iar când ai nevoie de un look rebel înfoaie-l şi pulverizează pe el spray sărat,în loc de fixativ.

Tunsoare în scăripentru păr mediu

Nu contează ce stil vestimentar adopţi,această tunsoare te va scoate din anonimat. Cu cât este mai asimetric părul tău,cu atât eşti mai bine văzută de ceilalţi. Important este să te simţi bine când faci schimbări dramatice. Dacă vrei să atingi maximul de curaj,vopseşte-ţi părul după noile tendinţe,tip curcubeu. Lasă-ţi creativitatea să jongleze cu culorile care te avantajează.

3a6dc990289d4cc51b476367bc8b2161 jpg jpeg

sursă foto:pinterest.com

Părul lung cu breton

Vrei să atragi toate privirele admirative din jur? Anul acesta,tendinţele în materie de coafuri sunt inspirate din moda franţuzească. Bobul de diverse mărimi,bretonul clasic sau franjurat,toate completează colecţiile marilor designeri.  Ai părul lung şi încă te gândeşti să-ţi faci cărare pe mijloc sau într-o parte?

229b322550a2389e21e945641fb7a68a jpg jpeg

O să te scutim de multe bătăi de cap sfătuindu-te să îţi tunzi bretonul. Drept şi mai lung sau scurt şi în scări,prea puţin contează ce stil alegi,câtă vreme îţi stă excelent! Să-ţi fie de bine!Recente

Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg