Cea mai grea perioadă pentru Simona Gherghe, după ce a născut: "O vedeam că suferă şi nu puteam să o ajut"

1 simona gherghe ana jpg jpeg

„Mamă de doi”, aşa îşi spune Simona Gherghe de când în viaţa ei a apărut încă o minune. Prezentatoarea tv a adus pe lume şi un băieţel, pe Vlad, mezinul familiei. Deşi încă nu a revenit pe sticlă, Simona a povestit într-o emisiune cum se descurcă în noua formulă de patru, ea, Răzvan Săndulescu, soţul vedetei şi cei doi copii, Ana Georgia şi Vlad Ioan.

Simona Gherghe s-a declarat fericită de viaţa împlinită pe care o are acum pe plan personal, însă nu neagă faptul că nu este deloc simplu să creşti doi copii. Oboseala îşi spune cuvântul, mai ales că Vlad este încă bebeluş şi are nevoie de toată atenţia mamei.

Citeşte şi: Surpriză! Ce nume va purta Andreea Bălan după căsătoria cu George Burcea

"Cât de mult s-a schimbat viaţa noastră în ultimii doi ani. Am făcut doi copii în doi ani. Enorm de mult. Înainte îmi pregăteam vacanţele cu câteva luni, era plăcerea mea, în pauzele de publicitate ca să mă relaxez luam telefonul şi îmi imaginam tot felul de trasee. Suntem într-o altă etapă a vieţii noastre. Eu le-am spus oamenilor că vreau să fiu sinceră. Mi s-a părut foarte greu în prima lună, credeam că o să mă copleşească tot ce mi s-a întâmplat. Prima lună de Vlad. E bine acum, suntem foarte bine”, a declarat vedeta.

Stresul a apărut atunci când Ana a avut probleme de adaptare cu noul membru al familiei, asta pentru că cel mic primea toată atenţia mamei, a mai povestit Simona Gherghe în interviul acordat la Antena Stars.

Citeşte şi: Andreea Bălan, în continuare la psiholog: ”Mădălina Manole nu a fost sfătuită de apropiaţii ei şi a ajuns la ce a ajuns...”

"Noi am pregătit-o foarte bine pe Ana, ştia că vine bebe. Pupa burtica dimineaţa, seara la culcare. În momentul în care a venit bebe acasă, Ana a avut un şoc. Eu nu ştiu ce-şi imagina ea. A venit o chestie mică aşa care stă agăţată de mama nonstop, de mama ei şi dintr-o dată copilul s-a schimbat total. A început să plângă mai mult, să fie mai supărată pe mine. Pe mine chestiile astea m-au devastat în prima lună. O vedeam că suferă în halul ăla şi nu puteam să o ajut. Îi spunem acum că peste un an o să iasă amândoi în curte şi o să se joace. Îl pupă toată ziua acum. Dar îl şi pocneşte. Încă mai are momente când e supărată pe mine. Suntem pe drumul cel bun, e mai bine ca acum o lună. Răzvan încearcă să mă echilibreze pe mine", a spus Simona Gherghe.Recente

Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg