Andreea Bălan se află în plin proces de pregătire a evenimentului şi, după cum chiar ea a mărturisit, va fi unul grandios. Se vor căsători religios şi o vor creştina pe mezina familie, iar apoi vor petrece până în zori.

Artista a ales deja tematica evenimentului, pe care l-a denumit “Nuntă şi botez în paradis”. Are deja locaţia, şi-a comandat candy-bar-ul, rochia de mireasă şi urmează să mai pună la punct ultimele detalii, căci mai este puţin peste o lună până când îşi va uni oficial destinul cu tatăl fetiţelor sale.

Citeşte şi: Adela Popescu nu şi-a lăsat fiul să mănânce sare şi zahăr. De ce

În plus, Andreea Bălan a dezvăluit ce nume va purta după căsătorie. “Numele meu este marca înregistrată. Şi în buletin rămâne la fel”, a spus Andreea Bălan la Antena Stars.

Andreea Bălan a fost în pericol de moarte

Artista are două fiice, pe Ella şi pe Clara, iar la cea de-a doua naştere a trait o adevărată traumă, după ce a făcut stop cardio-respirator şi a fost operată de urgenţă. Andreea Bălan a fost în pericol de moarte dacă medicii nu reacţionau prompt şi la timp.

Citeşte şi: Motivul pentru care Adela Popescu şi-a retras fiul cel mare de la grădiniţă: ”Alexandru era foarte nervos!”

“Atunci cand ai 20 sau 30 de ani, ai impresia ca esti invincibil si nemuritor. Nu te gandesti nicio clipa ca ai putea sa mori. Prin urmare eu credeam despre mine ca sunt puternica fizic si psihic, ca nimic nu ma poate doborî, ca am o conditie fizica excelenta si ca sunt sanatoasa tun. In momentul in care m-am vazut legata de aparate la terapie intensiva (nu odata, ci de 3 ori pentru ca am fost deschisa si operata de 3 ori), imaginea pe care o aveam despre mine mi s-a daramat instant si asta m-a facut sa sufar foarte tare. Am ramas cu o temere in acest sens, cu temerea unui pericol si am realizat ca nu suntem invincibili si nemuritori”, a mai declarat artista, potrivit sursei citate.