Ceaiuri care întăresc firul de păr

1 77897 original jpg jpeg

În cazul în care te confrunţi cu probleme ale părului, este timpul să le rezolvi înainte de a se agrava. Pe lângă produsele pe care le foloseşti pentru îngrijirea podoabei capilare, remediile naturale sunt la fel de eficiente – există câteva ceaiuri care întăresc şi stimulează creşterea firelor de păr, combătând pierderea.

Iată care sunt ceaiurile care rezolvă problemele părului!

Ceaiul negru

Datorită conţinutului ridicat de cafeină, ceaiul negru este ideal pentru părului lung deoarece hrăneşte şi întăreşte firul de la rădăcină.

Cum se foloseşte:

Prepară o ceaşcă de ceai negru şi lasă-l să se răcească. Apoi, clăteşte părul şamponat cu ceaiul negru, lasă-l să acţioneze o oră şi jumătate, după care clăteşte cu apă călduţă.

Ceai de oolong

Acest ceai este sursă bogată de antioxidanţi – ei întăresc firul de păr, stimulează creşterea podoabei capilare şi previne ruperea.

Cum se foloseşte:

 Prepară o ceaşcă de ceai de oolong şi lasă-l să se răcească. Pune o lingură de suc de lămâie şi apoi, clăteşte părul cu amestecul obţinut. Lasă-l să acţioneze 40 de minute, după care clăteşte cu apă călduţă.

Ceai de rozmarin

Pentru fire de păr mai puternice şi mai lungi, foloseşte ceaiul de rozmarin. Datorită proprietăţilor astringente, acest ceai nu trebuie să lipsească din rutina de îngrijire a podoabei capilare.

Cum se foloseşte:

Prepară o ceaşcă de ceai de rozmarin şi lasă-l să se răcească. Apoi, clăteşte părul cu el, lasă-l să acţioneze o oră, după care şamponează-l şi clăteşte-l cu apă călduţă.

Ceai de lavandă

Acest ceai este perfect pentru stimularea creşterii firului de păr. În plus, lavanda este sursă importantă de antioxidanţi.

Cum se foloseşte:

Prepară o ceaşcă de ceai de lavandă, adaugă în el două linguri de apă de trandafiri şi lasă-l să se răcească. Clăteşte părul cu soluţia obţinută şi las-o să acţioneze 50 de minute. Apoi, şamponează şi clăteşte părul cu apă călduţă.Recente

Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg
Ce bijuterii ti se potrivesc in functie de semnul zodiacal Sursa foto shutterstock 1633092592 jpg
Kate Hudson1 sursa  Instagram jpg