Ceaiuri care vindecă problemele pielii şi-ţi întineresc tenul

1 72933 original jpg jpeg

Pe timp de vară, pielea poate avea de suferit din cauza razelor soarelui, motiv pentru care trebuie să acorzi o atenţie deosebită îngrijirii pielii.

Anumite ceaiuri vindecă problemele tenului şi-i redau tinereţea,atât printr-un consum constant,cât şi prin aplicarea lor direct pe piele. 

Ceaiul verde previne îmbătrânirea pielii

Pielea de pe faţă îmbătrâneşte cel mai repede,mai ales dacă obişnuieşti să stai mult în bătaia razelor soarelului. Pentru a preveni acest efect neplăcut,consumă ceai verde în fiecare zi. Astfel,îţi reduci riscurile de a-ţi îmbătrâni tenul prea devreme şi de a suferi de cancer de piele. În plus,consumul de ceai verde scad inflamaţiile de la nivelul pielii şi previn apariţia arsurilor solare.

Pe lângă consumul zilnic al unei ceşti de ceai verde,poţi folosi şi produse cosmetice care conţin acest ingredient miraculos pentru ten.

Ceaiul de muşeţel combate pielea uscată

Dacă ai pielea uscată şi te confrunţi cu acnee,consumă zilnic ceai de muşeţel. În cazul în care ai pielea sensibilă şi suferi de iritaţii sau inflamaţii,poţi aplica ceai de muşeţel direct pe ten,cu ajutorul unei dischete demachiante.

De folos sunt şi produsele cosmetice care includ în compoziţia lor ceaiul de muşeţel.

Ceaiul Rooibos tratează rozaceea şi acneea

Ceaiul Rooibos,cunoscut şi sub denumirea de ceai roşu,este indicat persoanelor care se confruntă cu rozacee sau acnee. În compoziţia ceaiului Rooibos se găsesc doi compuşi antiinflamatori,aspalatină şi notofagină,care combat aceste două probleme inestetice.

Pentru efecte maxime,bea ceai roşu zilnic şi foloseşte,în acelaşi timp,produse cosmetice petnru ten care conţin extract de Rooibos.Recente

Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg