Ceaiuri pe care trebuie să le bei pentru o piele frumoasă

1 67843 original jpg jpeg

Utilizarea ceaiului pentru efectele sale de reîntinerire este un obicei comun în întreaga lume. Expunerea la soare, inflamaţia, proasta digestie, precum şi alte neplăceri pot cauza probleme ale pielii.

Ceaiul verde

Este utilizat frecvent pentru întărirea sistemului imunitar împotriva răcelilor sezoniere,dar are,de asemenea,mari beneficii pentru piele. Este bogat în antioxidanţi care pot ajuta la prevenirea deteriorării celulelor şi ajută pielea să se recupereze în urma expunerii la soare.

Ceai de muşeţel

Ceaiul de muşeţel este excelent pentru pielea uscată sau inflamată. Acesta este utilizat pentru a trata atât acneea şi eczemele,cât şi pentru a elimina cearcănele. Mai mult,este ideal pentru persoanele cu pielea sensibilă.

Rooibos

Cunoscut şi sub numele de ceai roşu,Rooibos este făcut din planta unui tufiş roşu,care se găseşte în Africa. Nu conţine cofeină şi este utilizat pentru tratarea acneei rozacee. Poate fi folosit atât intern,cât şi extern,aplicat direct pe piele.

Ghimbir

Cu toate că ceaiul de ghimbireste cel mai frecvent utilizat pentru probleme la stomac,el este excelent în tratarea afecţiunilor pielii. Consumul regulat de ceai de ghimbir reduce inflamaţia şi face pielea mai netedă şi radiantă.

Yerba Maté

Este o plantă din America de Sud,care conţine concentraţii ridicate de vitamine şi minerale şi este cunoscută pentru beneficiile sale asupra sistemului imunitar. Este,de asemenea,un ingredient popular în multe produse de îngrijire ale pielii,dar cel mai adesea este folosit pentru curăţarea pielii.

Ceai de mentă

Ceaiul de mentăeste cunoscut pentru proprietăţile sale antioxidante şi este foarte eficient în reducerea grăsimilor din piele. Acest lucru previne înfundarea porilor,situaţie care favorizează apariţia acneei. De asemenea,reduce nivelul de testosteron,o cauză principală a acneei.Recente

Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce  jpg