Ceară de epilat acasă. Cum te epilezi ca la un salon profesionist

ceară de epilat acasă jpeg

Ceară de epilat acasă. Epilatul cu ceară nu este cea mai grea treabă din lume, însă îţi trebuie puţină atenţie şi răbdare, pentru că e lucru de migală.

Respectă câteva reguli de utilizare a produselor cu ceară pentru epilat şi nu încerca să îţi rezervi câteva mai puţin de jumăatte de oră pentru asta. O epilare superficială se va vedea şi simţi exact când ţi-e lumea mai dragă.

Ceară de epilat acasă - Apelează la o prietenă!

Ca să obţii rezultatul scontat şi să scapi de părul nedorit de pe corp într-o manieră asemănătoare cu cea de la salonul specializat pe frumuseţe şi îngrijire corporală,ia în calcul ajutorul unei prietene.

Te va ajuta când,de teama durerii,vei ezita să dezlipeşti rapid banda de ceară. Dacă o tragi uşor şi treptat,nu doar că rişti să rămâi cu resturi de ceară pe piele,care se îndepărtează dificil,dar nici părul nu va fi pe deplin epilat.

În cele mai multe cazuri,dacă nu te mişti repede ca să se producă la nivelul pielii un fel de anestezie,se vor produce iritaţii locale. Le poţi însă calma cu loţiuni cu aloe vera,arnică sau cu gălbenele.

Ceară de epilat acasă - Încălzeşte ceara cât mai mult

Fie că foloseşti benzi sau ceară topită,respectă o condiţie esenţială,adică să fie încălzite bine. Nu spun să te frigi cu ceară,ci să o foloseşti cât este caldă,atât cât poţi suporta.

Efectul va fi mai bun. Nu uita,însă,că epilatul acasă e inferior ca rezultat faţă de serviciul oferit de cosmeticienele care folosesc ceară profesională şi aparate speciale.

Pot apărea vânătăi

Epilatul acasă pare şi este o treabă dificilă,dar nu imposibil de efectuat. Nu uita,însă,că deşi tu îţi doreşti o piele fără cusur şi fir de păr în plus,te poţi trezi cu probleme ale pielii,cum sunt arsurile,porţiuni uscate şi descuamate şi chiar vânătăi. Dispar în perioada următoare,nu-ţi face griji!

Ceară de epilat acasă - Cum verifici dacă s-a încălzit

Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le faci când te epilezi acasă este să verifici cu atenţie temperatura cerii. Poţi testa pe încheietura mâinii cât este de fierbinte ceara.

Dacă o încălzeşti la cuptorul cu microunde,atenţia trebuie să fie de două ori mai mare,pentru că de multe ori când se topeşte prea repede,este fierbinte şi lichidă.

De ce contează lungimea firului de păr

Ceară de epilat acasă şi regula de aur - Cu cât respecţi regula de aur a epilatului,cu atât rezultatul va fi mai bun. În ce constă regula de aur? Ei bine,să nu încerci să scapi de firele foarte lungi de păr,adică mai lungi de 1 cm,pentru că vor rămâne multe neatinse şi la locul lor.

Lungimea optimă pentru epilatul cu ceară a firelor de păr trebuie să fie de până la 4 milimetri,nu contează în ce zonă a corpului este părul.

Ceară de epilat acasă - Exfoliază pielea înainte de epilare

Exfoliereapielii înainte de a fi îndepărtat părul nedorit de pe corp este extrem de importantă. Vei îndepărta pielea moartă şi rezultatul epilării va fi unul mult mai bun. Aproximativ o săptămână lasă să treacă după ce îndepărtezi părul de pe corp.

Presează locul epilat

Vrei să afli un mic truc care să te ajute să scapi de durerea de după smulsul firelor? Pune mâna pe zona respectivă şi preseaz-o cu putere.

Ceară de epilat acasă - Nu folosi aparatul de ras

Dacă eşti între două programări de epilat la salon sau nu ai destul timp să te epilezi acasă cu ceară şi vrei să scapi de problemă,te sfătuim să nu foloseşti aparatul de ras.

Acest lucru va face doar să stimuleze creşterea firului de păr,care va deveni mai viguros şi mai gros.Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg