Cearcăne? Scapă de ele în mod natural!

1 53148 original jpg jpeg

Prea multe ore petrecute în faţa calculatorului, programul tot mai încărcat de muncă şi nerespectarea orelor de somn lasă urme pe chipul tău? Nu te îngrijora! Cearcănele pot fi înlăturate cu ajutorul remediilor naturale.

Niciun tratament cosmetic împotriva cearcănelor nu va funcţiona dacă nu vei acorda destulă atenţie odihnei,alimentaţiei bogate în fructe şi legume. Şi cei doi litri de apă pe zi contează! Acum poţi diminua aspectul inestetic al cearcănelor cu ajutorul unor reţete naturale care hrănesc pielea şi o hidratează. Iată cum le prepari!

Încearcă uleiul de migdale!

Uleiul de migdale şi uleiul de argan hrănesc pielea şi o ajută să se regenereze. Aplică pe o dischetă demachiantă un pic din acest amestec de uleiuri,tamponează pielea din jurul ochilor şi masează zonele cu probleme,în fiecare seară. Masajul stimulează circulaţia sângelui şi ajută ţesuturile să se regenereze. Rezultatele vor apărea după două săptămâni.

Sucul de roşii şi zeama de lămâie previn apariţia cearcănelor

De ce să cumperi tot felul de produse din comerţ când poţi să foloseşti o reţetă din ingrediente naturale care nu costă mult şi are efecte de durată? O prepari din sucul unei roşii şi a unei lămâi. Cu acest amestec tamponezi cearcănele. Laşi să acţioneze 20-30 minute.  

 Ajută şi compresele cu ceai!

Adaugă în apă fierbinte,pentru câteva secunde,două plicuţele de ceai (muşeţel,ceai verde sau negru),lasă-le să se răcească şi aplică-le pe ochi. Stai întinsă 10 minute şi relaxează-te. Ceaiul de muşeţel este foarte eficient,datorită proprietăţilor antiinflamatorii şi calmante,cel verde ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire şi la retragerea pungilor de sub ochi,iar ceaiul negru atenuează cearcănele. Repetă procedura de trei ori pe săptămână,timp de două-trei luni.Recente

zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg