Cel mai iubit chef din România, amintiri inedite din copilărie. Cătălin Scărlătescu: "Ştiam de covrigi şi mere. Atunci am mâncat prima dată ciocolată"

2 scarlatescu chef jpg jpeg

Chef Cătălin Scărlătescu este, de departe, cel mai îndrăgit bucătar din România, iar popularitatea sa a crescut considerabil odată cu emisiunea "Chefi la cuţite", ajunsă deja la cel de-al opulea sezon de preselecţii. Scărlătescu are mare priză la doamne şi domnişoare, mai ales că este burlac.

Recent, o imagine cu copilul Cătălin a apărut în mediul online, motiv numai bun pentru chef Scărlătescu să-si aducă aminte de copilăria sa, dar şi de "dezmăţurile culinare" de la acea vreme.

Citeşte şi: Lora, sfâşiată de durere după moartea mamei ei. Cântăreaţa e hotărâtă să-i ducă mai departe visul

“Pe vremea când eram eu copil, se purtau merele şi covrigii, dacă apărea şi o portocală era “wow”, dezmăţ culinar”, a spus Cătălin Scărlătescu.

Cât despre pasiunea pentru mâncare, dar mai ales pentru dulce, Scărlătescu se pare că o are încă de avea doar câţiva anişori. Marele chef îşi aduce aminte şi încă pofteşte la desertul făcut de bunica, dar şi de vecina căruia mereu îi fura bucatele, notează spynews.ro.

"Îmi aduc aminte de tortul meu de la 2 ani, atunci am mâncat pentru prima oară ciocolată. Îmi plăcea mult, iar părinţii nu ne dădeau voie să mâncăm aşa ceva. Nici atunci nu am avut ciocolata de la părinţi sau prieteni, ci am furat-o. Aveam o vecină care făcea mereu ciocolată de casă şi salam de biscuiţi. Nu ştiam cum să i le fur mai repede. Spărgeamul egamul de la bucătărie pentru a lua o bucăţică", a mai spus Cătălin Scărlătescu despre copilăria lui.

Citeşte şi: Ce a răspuns Delia atunci când a fost întrebată unde şi-a operat buzele: ”Lucrurile astea sunt ca mersul la ginecolog!”

Chef Scărlătescu face echipă în show-ul culinar "Chefi la cuţite", difuzat de Antena 1, alături de alţi doi bucătari renumiţi în România, Sorin Bontea şi Florin Dumitrescu. Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg