Cele mai bune 4 exerciţii faciale pentru un ten de invidiat

Pielea uscată, ternă, este un semn că organismul e încărcat de toxine jpeg

Trecerea anilor poate lăsa urme pe chipul tău. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, pielea îşi pierde elasticitatea. În afară de liniile fine şi de riduri, pielea începe să atârne, iar obrajii îşi pierd din supleţe.

În loc de a recurge la chirurgia cosmetică,costisitoare,riscantă şi consumatoare de timp,încearcă următoarele exerciţii faciale,care au rolul de a reda fermitatea pielii tale.

1. Uită de liniile fine din jurul gurii

Stai jos sau în picioare şi priveşte direct în oglindă. Pune degetele de la mâna stângă pe obrazul stâng şi pe cele de la mâna dreapta pe obrazul drept.

Împinge buzele înainte ca şi când ai vrea să dai un pupic în oglindă. Apoi transformă această mişcare în bosumflare şi stai aşa timp de 10 secunde înainte de a-ţi relaxa obrajii. Repetă exerciţiul de 10 ori.

2. Scapă de ridurile de pe frunte

Uită-te în oglindă în timp ce stai drept sau poţi sta pe un scaun. Relaxează-ţi faţa.

Coboară sprâncenele şi încruntă-te. Scopul este de a aduce cât mai aproape sprâncenele,dacă este posibil chiar să le împreunezi. Stai aşa timp de cinci secunde înainte de a-ţi relaxa faţa.

Apoi,deschide ochii larg şi ridică sprâncenele cât de mult poţi. Stai în această poziţie timp de cinci secunde înainte de a reveni la o expresie facială relaxată. Repetă exerciţiul de cinci ori.

3. Oferă fermitate zonei ochilor

Ridică sprâncenele cât mai sus posibil,în timp ce cobori pleoapele în jos. Rămâi în această poziţie timp de cinci secunde înainte de relaxa chipul. După aceea,uită-te în jos în timp ce ochii sunt încă închişi. Stai aşa cel puţin două secunde. Repetă exerciţiul de cinci ori.

4. Întăreşte linia maxilarului

Uită-te direct într-o oglindă în timp ce stai pe scaun. Înclină capul pe spate şi la stânga,întinzând astfel piele din partea dreaptă a gâtului,până la linia maxilarului. Aşează degetele de la mâna dreaptă pe vârful bărbiei. Întinde pielea în sus în timp ce mişti degetele peste linia maxilarului,până spre ureche.

Ridică apoi mâna de pe faţă. Acum,adu-o înapoi la vârful bărbiei şi repetă din nou mişcarea. Poţi face exerciţiulde minim cinci ori înainte de a trecere la cealaltă parte a feţei.Recente

Kim Kardashian în lenjerie intimă foto  Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams foto  Shutterstock jpg
Nicki Minaj jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal  jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg
Robbie Williams, Beyonce jpg
Click! pentru femei Nr 14  7 iulie 2024 jpeg
Matthew Perry jpeg
Brooke Shields jpg
Dorian Popa  bolovan jpg