Cele mai bune demachiante naturale. Cum te pot ajuta bananele să scapi de fondul de ten de pe faţă

1 banana jpg jpeg

În general, femeile adoră să poarte machiaj, deşi demachierea reprezintă o corvoadă, pentru multe dintre ele. Indiferent că pui un singur strat de fond de ten sau un simplu balsam de buze, seara tot trebuie să îndepărtezi aceste produse toxice pentru ten. Iată cum poţi îndepărta machiajul, cu câteva produse naturale, care îţi pot transforma tenul într-unul strălucitor şi hidratat!

Unele produse demachiante conţin multe substanţe, care pot fi, în timp, dăunătoare pentru piele. Din fericire, există câteva ingrediente naturale, care pot îndepărta machiajul la fel de eficient, precum produsele demachiante din comerţ, dar care nu vor avea niciun efect nociv asupra pielii. Fie că ai rămas fără clasicul demachiant sau pur şi simplu îţi doreşti să încerci noi soluţii pentru demachiere, află mai multe detalii despre cum te pot ajuta produse precum: bananele sau aloe vera!

Aloe Vera

Această plantă are numeroase beneficii în medicină, dar şi în cosmetică. Gelul de aloe vera conţine peste 75 de substanţe active şi este recunoscut pentru calmarea iritaţiilor şi arsurilor. Totodată, gelul din aloe vera îmbogăţeşte pielea cu vitamina E şi îi conferă strălucire. Aşadar, în locul demachiantului, care îţi poate lăsa pielea lipsită de strălucire, utilizează cu încredere această plantă. Ai nevoie de o frunză de aloe şi de o cană cu apă. Spală bine frunza şi curăţ-o până când vei rămâne doar cu partea gelatinoasă. Pune bucăţile rămase în blender, adaugă apa şi blenduieşte bine. Strecoară lichidul într-un alt recipient, iar soluţia rezultată păstreaz-o în frigider.

Cocos

Deşi, în general, uleiul de cocos se află în dulapurile din bucătărie, deoarece poate înlocui cu succes uleiul de floarea soarelui, acest ingredient poate ţine locul cu uşurinţă şi multor produse. Poţi folosi ulei din nucă de cocos pentru a-ţi hidrata pielea şi pentru a o demachia. Ai nevoie doar de o dischetă demachiantă şi de ulei de cocos extravirgin, presat la rece. Cu ajutorul acestui ulei, chiar şi cel mai pigmentat ruj va dispărea de pe faţă, iar pielea va deveni curată şi hidratată.

Jojoba

Uleiul de jojoba este un ulei delicat, folosit, în general, ca mască pentru păr, dar şi ca demachiant. Acest ulei are o textură blândă, hidratează pielea şi le este recomandat chiar şi celor cu pielea sensibilă, grasă sau cu tendinţe acneice. Pur şi simplu pune pe o dischetă puţin ulei de jojoba, îndepărtează machiajul, spală-ţi bine faţa cu apă, apoi aplică o cremă hidratantă.

Măsline

Deşi este o formulă clasică, uleiul de măsline niciodată nu se demodează! Îndepărtarea machiajului cu ajutorul acestuia va lăsa faţa curată şi hidratată. Pur şi simplu masează puţin faţa cu uleiul de măsline timp de două minute, şterge tot machiajul cu ajutorul unei dischete demachiante, apoi clăteşte. După clătire, poţi aplica din nou ulei de măsline pentru hidratarea feţei.

Coji de banane

Dacă doreşti să îţi şi hidratezi pielea în timpul demachierii, atunci trebuie să încerci trucul cu cojile de banane! Acestea pot fi foarte eficiente atunci când vine vorba de îndepărtarea machiajului şi a murdăriei. Pur şi simplu aplică puţin ulei de măsline pe interiorul unei coji de banane, masează bine tenul şi apoi clăteşte cu apă rece. Utilizează de minimum 3 ori pe săptămână acest truc, iar pielea ta se va hidrata şi va deveni mai strălucitoare!

Sursă foto: Shutterstock Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg