Cele mai bune ingrediente antiîmbătrânire

1 79113 original jpg jpeg

Tinereţea fără bătrâneţe este visul fiecăruia dintre noi. Din păcate, vârsta este un fenomen ireversibil, însă chiar şi aşa există anumite ingrediente care te pot ajuta să păcăleşti trecerea anilor.

Pielea netedă, luminoasă, tânără şi frumoasă are nevoie de o îngrijire corespunzătoare, zilnică şi de o alimentaţie echilibrată. Astfel că, anumite ingrediente, majoritatea naturiste te pot ajuta să te bucuri de un ten tânăr o perioadă îndelungată.

Lipidele, un real prieten

Lipidele joacă un rol fundamental în menţinerea sănătăţii şi a frumuseţii. La nivelul pielii se regăseşte o lipidă naturală cunoscută sub denumirea de ceramidă. Aceasta asigură repararea stratului protector al tenului ajuns la maturitate.

Din cauza expunerii repetate la soare, organismul uman pierde o cantitate esenţială de ceramide, lăsând loc astfel liniilor fine şi a pierderii din tonululde la nivelul feţei mai ales.

Apelează la produse de îngrijire a tenului ce conţin ceramide şi asigură-i organismului tău toate vitaminele şi mineralele necesare pentru a-l hrăni corespunzător. Nu uita că ai nevoie şi de hidratare constantă, atât prin consumul de lichide cât şi din creme special destinate hidratării. Nici somnul nu trebuie neglijat.



Recente

kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg