Cele mai bune tratamente contra varicelor

epilare metode naturale jpeg

Varicele nu sunt doar o problemă estetică. Netratate la timp pot duce la complicaţii grave ale inimii. Cu toate acestea, nu te îngrijora! Există o serie de tratamente foarte eficiente, care le înlătură sau le ţin sub control.

Ştiai că boala varicoasă afectează la ora actuala mai mult de 45% din populaţie şi că afectează mai mult femeile? Pe de o parte,dezechilibrele hormonale,sarcina,tulburările date de ciclul menstrual pot accentua problema varicelor. Pe de altă parte,ereditatea este,de multe ori,un factor important de apariţie a acestei afecţiuni. Iată câteva tratamente eficiente graţie cărora pot fi tratate eficient.

Scleroterapia ghidată ultrasonografic

Dacă vrei să scapi de varice atunci te poţi baza cu încredere pe scleroterapia ghidată ultrasonografic (UGS). Această procedură de ultimă generaţie are o rată mare de succes,nu necesită anestezie şi în doar 24 de ore îţi poţi relua activităţile zilnice (totuşi este indicat să se evite efortul fizic). Metoda este disponibilă în clinicile private din România şi presupune injectarea unei substanţe speciale direct în vena afecatată. Cei care optează pentru un astfel de tratament se pot bucura în doar două săptămâni de o recuperare aproape completă. Mai mult,în jumătate din cazuri,o singura sedinţăde tratament este suficientă şi în medie,una-douăşedinţe terapeutice rezolvă pentru totdeuna această problemă.

Terapia varicelor cu VNUS Closure Fast

O altă metodă nechirugicală de înaltă precizie care închide cu blândeţe venele dilatate este terapia cu ajutorul tehnicii VNUS Closure Fast,disponibilă doar în clinicile private din ţară. Prin aceasta se inserează un cateter în venă şi se realizează o simplă puncţie,de obicei la nivelul posterior al genunchiului. După procedură,se aplică un bandaj elastic care se păstrează timp de trei zile. Unul dintre marile avantaje ale acestei tehnici este că aspectul picioarelor poate reveni imediat la normal,fără dureri,în doar 30 de minute. Mai trebuie să ai în vedere şi faptul că tehnica cu radiofrecvenţă este minim-invazivă şi necesită,în unele cazuri medicaţie analgezicăşi anticoagulantă.

Tratamentul cu laser

Prin tratamentul cu laser se obţin rezultate maxime. Procedura constă în inserarea blăndă în venă unei sonde sub forma unui tub,care,sub control ecografic,distruge termic vena. Rezultatele sunt vizibile în opt-zece zile,în funcţie de vechimea varicelor. Potrivit specialiştilor,riscul ca varicele să recidiveze după o astfel de procedură medicală apare doar la 2% din cazuri.

O metodă românească

Metoda Angelescu este asemănătoare intervenţiei chirurgicale clasice,însă este mai puţin dureroasă,nu necesită internare sau anestezie generală. În plus,după o astfel de operaţie poţi pleca acasă pe picioarele tale. Procedura este disponibilă şi în spitalele de stat şi presupune câteva tăieturi foarte mici,din loc în loc,în ridurile pielii,care apoi nu se mai văd. Prin aceste incizii se extrag porţiuni din vena varicoasă. Tehnica este mai puţin indicată de specialişti deoarece,în caz de nereuşită,nu mai pot fi aplicate alte metode de tratament.Recente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg