Cele mai ciudate cupluri din showbiz

1 46481 original jpg jpeg

Ne-am obişnuit să vedem la televizor numai cupluri de genul Făt-Frumos şi Ileana Cosânzeana. Iată şi nişte îndrăgostiţi care ies din tipare.

Seal şi Heidi Klum

Puţini au crezut că relaţia dintre cântăreţul Seal şi modelul Heidi Klum va rezista. Ea este una dintre frumuseţile lumii,iar el nu este nici miliardar,nici unul dintre cei mai chipeşi bărbaţi.

Cu toate acestea, cei doi se iubesc de patru ani, au doi copii împreună şi mai aşteaptă încă unul. O frumoasă poveste de dragoste, care nu a ţinut cont de prejudecăţile legate de culoarea pielii.

Woody Allen şi Soon-Yi

Când celebrul actor şi regizor a luat-o de soţie pe Soon-Yi,moraliştii din întreaga lume au luat foc. Soon-Yi este fiica adoptivă a fostei soţii a lui Allen,Mia Farrow. Cei doi s-au căsătorit în 1997,când Soon-Yi avea 22 de ani,iar Allen,57. Cei doi sunt şi acum împreună şi au doi copii.

Céline Dion şi René Angélil

Céline şi-a cunoscut viitorul soţ când avea 12 ani, iar el, 38. René a fost impresionat de vocea ei şi i-a devenit impresar. Acum sunt căsătoriţi şi au un băiat de 8 ani, dar René mai are un fiu, Patrick Angélil, cu trei luni mai în vârstă decât Céline.

Hugh Jackman şi Deborra-Lee Furness

Unul dintre cei mai sexi actori din lume este căsătorit de 12 ani cu anonima Deborra-Lee Furness.

Nimic ieşit din comun până aici. Soţia chipeşului actor este însă cu 13 ani mai în vârstă decât el, având 53 de ani. Iar în fotografiile care îi surprind pe cei doi împreună,Hugh o eclipsează pe soţia sa la capitolul frumuseţe.Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg