Cele mai frumoase mămici din showbiz

1 50745 original jpg jpeg

Sunt frumoase cu burtică şi au o strălucire aparte în ochi numai la gândul că vor deveni mămici. Iată ce vedete urmează să-şi întregească familia anul acesta!

Jessica Simpson va avea o fetiţă

Artista Jessica Simpson şi-a îndeplinit de curând un vis. După ce luni bune a declarat că vrea să devină mamă şi ziarele au emis zeci de alarme false,acest lucru chiar va deveni realitate.

Potrivit presei americane,de tura aceasta fără îndoială,Jessica Simpson şi logodnicul ei,Eric Johnson,vor avea o fetiţă.

Cântăreaţa le-a spus deja prie­tenilor apropiaţi că „se simte ca şi cum ar fi câştigat la o loterie".

Cei doi au început să zugrăvească în roz pereţii camerei fiicei lor şi au ales două posibile prenume: Morgan şi Karen.

Atentă cu silueta ei, vedeta a angajat un bucătar care să-i pregătească platouri speciale cu mâncare, astfel încât să nu depună prea multe kilograme şi să-i asigure copilului toate vitaminele de care are nevoie. 

Hilary Duff, mamă pentru prima oară

Cântăreaţa Hilary Duff şi Mike Comrie, jucător de hochei pe gheaţă, au declarat presei că sunt foarte emoţionaţi, deoarece vor deveni părinţi pentru prima oară.

simeon stalpnicul png

Cei doi au anunţat veştile bune chiar la aniversarea primului lor an de căsnicie, pe 14 august 2011.

Cu o săptămână înainte de marele eveniment, diva posta pe un site de socializare un mesaj în care spunea că nu este pregătită să fie mamă.

Şi totuşi, minunea s-a produs... Aşa că, într-o nouă postare pe site-ul ei oficial, vedeta în vârstă de 23 de ani a scris:

„Suntem foarte fericiţi şi pregătiţi să începem un nou capitol din vieţile noastre!“

Frumoasa actriţă este foarte nerăbdătoare să-şi ţină copilul pentru prima oară în braţe şi să-l înveţe tot ce ştie despre viaţă.

Nu ne mai rămâne decât să-i urăm sarcină uşoară...

Veşti bune pentru Emma Heming

Actorul american Bruce Willis va fi din nou tată şi sărbătoreşte cu mare fast primul copil pe care-l va avea cu a doua soţie.

El este deja părintele a trei copii dintr-o căsătorie anterioară. Şi cum până acum a avut parte doar de fete, n-ar strica să-şi completeze familia cu un băiat.

simeon stalpnicul png

Cea de-a doua soţie a lui Bruce Willis, actriţa şi modelul Emma Heming, în vârstă de 33 de ani, este încântată de faptul că este însărcinată.

Nu se ştie când va naşte copilul, dar surse din apropierea cuplului spun că sarcina este vizibilă şi că totul merge ca la carte.

Jennifer Garner, la al treilea copil

Jennifer Garner şi Ben Affleck au reuşit să păstreze de-a lungul timpului o căsnicie frumoasă şi de durată,chiar dacă acest lucru pare aproape imposibil la Hollywood.

simeon stalpnicul png

Deja părinţi a două fete,cei doi sunt în culmea fercirii de când au aflat că vor avea şi un băiat.

Ei mai au împreună două fiice,Violet,în vârstă de cinci ani,şi Seraphina,de doi ani.

Ben va avea în sfârşit cui să-i spună „băiatul lui tata”.